Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kucharz & Gastronom ORGANIZACJA KUCHNI PORADY

24-01-2014, 19:54
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 165 zł     
Użytkownik www_ksiegarz_pl
numer aukcji: 3829447282
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 3   
Koniec: 24-01-2014 19:26:38

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Język: polski
Forma: leksykon
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kucharz & Gastronom ORGANIZACJA KUCHNI PORADY




Kucharz & Gastronom Vademecum
okładka
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni.
W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.

Oprawa: Twarda z obwolutą
Format: 20.5x29.5cm
Liczba stron: 680

REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE

 

 

kupujesz wypełnij - formularz płacę

niezależnie od formy płatności

 

DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368



Dodano 2[zasłonięte]013-07 08:35
JEST MOŻLIWOŚĆ WYSYŁKI KURIEREM- SIÓDEMKĄ. KOSZT TAKI WYNOSI PRZY PRZELEWIE 14 ZŁ, PRZY POBRANIU 15 ZŁ