Numer konta bankowego 052[zasłonięte]000906[zasłonięte]12000[zasłonięte]035 (Polbank EFG)
Witam Państwa na naszych aukcjach.
Zakup towarów na naszych aukcjach jest równoznaczny z akceptacją tego regulaminu.
1.Po zakupie prosimy o wypełnienie formularza dostawy i umieszczenia tam ewentualnego innego adresu do wysyłki.Każda zmiana adresu przesłanego w mailu nie będzie uwzględniona. Jedynie możemy uwzględnić po informacji telefonicznej. 2. Na wpłatę po zakuie czekamy do 14 dni, po tym czasie zwracamy się do Allegro o zwrot prowizji, jeżeli chcieliby Państwo wydłużyć ten okres- prosimy o telefon. 3.Towar wysyłamy w dniu następnym po zaksięgowaniu wpłaty na koncie, Wysyłamy towar za pośrednictwem Poczty Polskiej, lub firmy kurierskiej Siódemki. Opłaty za przesyłkę pobieramy takie jak wyżej wymienione firmy, nie zarabiamy na wysyłce!!!!!!! Jeżeli towar nie spełnia Państwa oczekiwań zawsze można go zwrócić w terminie 7 dni od otrzymania. Prosimy wcześniej o telefon. Mamy nadzieje, ze bedziecie Państwo zadowoleni z zakupów na naszych aukcjach . Zapraszamy Serdecznie UWAGA: Jeżeli zakupili Państwo więcej niż jeden przedmiot, koszt wysyłki zależy od wagi paczki, dlatego prosimy o kontakt w celu ustalenia ostatecznego kosztu wysyłki.
|
Opis aukcji
popularny składnik spożywczy, stosowany w kuchni krajów Azji Południowo-Wschodniej zaś w innych krajach dostępny w postaci puszkowanej. Otrzymuje się je poprzez zalanie gorącą wodą miąższu lub rozdrobnionej kopry i odciśnięcie przez gazę[1][2]. Otrzymuje się w ten sposób aromatyczny, biały, przypominający mleko płyn, zawierający od 15% do 25% tłuszczu, w zależności od ilości użytej wody. Znajduje szerokie zastosowanie w kuchni do przygotowywania potraw z mięs białych, kurczak indyk a także idealny dodatek do duszonych krewetek. Może być stasowany do drinków alkoholowych Pojemność 400 ml Po otwarciu wyjąć z puszki przełożyć najlepiej do szklanego naczynia, zużyć w przeciągu 2 dni Skład: woda, extrackt kokosowy, guma guar, carboxymethylcelullose, polysorbate, kwasek cytrynowy, sodium metabisulphite Przykładowe zastosowanie: Koktail Caraibski Wysoką szklankę wypełnić lodem, dodać 50 ml rumu oraz 50 ml mleka kokosowego KTC, dopełnić woda sodową i dobrze wymieszać. Pozostaje tylko skosztować.... A teraz coś pysznego Kremowy szpinak z mlekiem kokosowym 30 ml oliwy z oliwek 450 gram liści szpinaku( dokłądnie umytego) 1 czerwona cebula 125 ml mleka kokosowego KTC 2 ząbki czosnku biały pieprz i sól do smaku Na patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojoną w cienkie paseczki cebule oraz rozgnieciony czosnek przez chwilę po czym dorzucić szpinak, mieszając doprawić do smaku, przez chwilę dusić pod przykryciem. wystarczy ok 15 minut. Wyłożyć na talerze i polać mlekiem kokoswym, można podawać z grzankami czosnkowymi Smacznego!!!
|
|