Przedmiotem aukcji jest profesjonalne
opracowanie dokumentacji dostosowanej do indywidualnych potrzeb klienta.
Opracowujemy
KSIĘGĘ HACCP
zgodnie z wytycznymi ustawy i dostosowaną indywidualnie
do
potrzeb prowadzonej przez Państwa działalności, obiektu
gastronomicznego, sklepu spożywczego, hotelu, przedszkola, czy zakładu
produkującego żywność. Zgodnie z obowiązującymi przepisami wdrożenie
systemu HACCP i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz Produkcyjnej jest
koniecznie do prowadzenia działalności związanej z obrotem środkami
spożywczymi.
Dobra Praktyka Produkcyjna,
Dobra Praktyka
Higieniczna dostosowujemy indywidualnie do
typu prowadzonej działalności.
Oferujemy
także pomoc we wdrożeniu
systemu, prowadzeniu rejestrów oraz możliwość
przeprowadzenia
szkolenia u klienta (na terenie województwa
śląskiego) lub on-line.
Praca
w systemie HACCP to gwarancja produkcji bezpiecznej żywności i
przyjaznych stosunków z inspekcją sanitarną.
Szkoda
pieniędzy na zakup plików nic nie mówiących
dokumentów, które nie są dostosowane do
specyfiki
prowadzonej działalności.
HACCP
to procedury,
które mówią co należy robić, instrukcje,
które określają jak należy pracować, analiza zagrożeń,
która chroni środek spożywczy przed zakażeniem czy innymi
zagrożenimi.
HACCP
to przede wszystkim sposób myślenia, który broni
właścicieli przed kłopotami, a konsumentów przed utratą
zdrowia
i życia.
KSIĘGI HACCP
nie można
kupić w księgarni czy sklepie internetowym ponieważ musi być opracowana
indywidualnie dla każdego obiektu żywieniowego i taką usługę PAŃSTWU
POLECAMY.
Księgi
HACCP opracowuje emerytowany dyrektor Stacji
Sanitarno-Epidemiologicznej z 20-letnim stażem, lekarz medycyny
![](http://www.jachpol.com/allegro/haccp/haccp-1.jpg)
![](http://www.jachpol.com/allegro/haccp/haccp-2.jpg)
![](http://www.jachpol.com/allegro/haccp/haccp-3.jpg)
![](http://www.jachpol.com/allegro/haccp/haccp-4.jpg)
|