Przedmiotem aukcji jest przygotowanie pełnej dokumentacji: Zakładowej Księgi GMP/GHP oraz dodatkowo Księgi HACCP niezbędnej do otworzenia sklepu spożywczego, baru, pubu, restauracji, stołówki lub przedszkola! Dokumentacja jest dostosowana do realnych potrzeb danego punktu gastronomicznego. To nie jest gotowiec! W trakcie współpracy nawiązuję stały kontakt, pomagam we wdrożeniu, zrozumieniu istoty bezpieczeństwa żywności oraz przeprowadzam szkolenie on-line, które pozwoli w pełni zrozumieć zasady działania systemu oraz prawidłowo prowadzić rejestry.Zawsze wysyłam dwa oddzielne segregatory, w których znajdują się wszystkie dokumenty - to jest wersja gotowa, papierowa, podpisana przeze mnie - technologa żywności oraz z miejscem na podpis właściciela. Przesyłam również wersję elektroniczną. Na każdej stronie jest nazwa firmy, logo firmy w razie życzenia oraz nazwisko właściciela procesu. Również w razie potrzeby bezpłatnie nanoszę dodatkowe poprawki.Każdy klient otrzymuje rachunek za zakupioną dokumentację. Oferta dotyczy całej Polski! Posiadam wiedzę i doświadczenie niezbędne do sporządzenia dokumentacji!Zapraszam do kontaktu: Joanna Staniszewska tel. 512[zasłonięte]257, [zasłonięte]@interia.pl