Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

książka drożdżownictwo FERMENTACJA ENZYMY itp 1949

31-07-2012, 22:55
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 49.99 zł     
Użytkownik Oxiplegatz
numer aukcji: 2456831657
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 15   
Koniec: 09-07-2012, 20:47
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa i płatność
Płatność z góry
  • Przelew bankowy
  • List polecony ekonomiczny      5,10 zł

  • List polecony priorytetowy       6,20 zł



              DZIEŃ DOBRY. ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OPISEM AUKCJI. WYSYŁKA ZA POMOCĄ PP.

 KLIKNIJ ŻEBY PRZEJŚĆ OD RAZU DO SPISU TREŚCI

           
















picture hosting

  
      Oprawa:  
miekka
     Format: 
15x21
                cm               
          Ilość stron: 
361
   str. 
    Nakład:  egz.
 Stan: 

-bdb lekkie przytarcia okladki
             Tytuł - autor - wydawnictwo 

CHEMIA I   TECHNIKA
CYKL    WY KŁA DÓW
DLA
INŻYNIERÓW  I  TECHNIKÓW   CHEMIKÓW
TOM III
CHEMIA   E N Z I PROCESÓW FERMENTACYJNY
WARSZAWA     1949 MAKŁADEM CENTRALNEGO ZARZĄDU PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
WYD. ODDZIAŁU WARSZ. STOWARZYSZENIA   INŻYNIERÓW I  TECHNIKÓW PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO W POLSCE

     Spis treści: 

SPIS    RZECZY
Str. Prof. dr E. Sym
Obecne poglądy na budowę enzymów        7
Procesy oksydoredukcyjne w biologii  25
Doc. dr I. Chmielewska
Budowa chemiczna antybiotyków  49
Charakterystyka i typy procesów enzymatycznych    81
Doc. dr W. Kuryłowicz
Sposoby produkcji antybiotyków 101
Prof. dr K. Bassalik
Istota fermentacji tlenowych  ,. ..................... 183
Fermentacje tlenowe wywołane przez pleśnie .......... „.,,..,,..,. 181
Bakteryjne fermentacje beztlenowe  .,.,.,...,.,......,,.., 195
Prof. E. Pijanowski
Fermentacja mlekowa i jej zastosowanie w przemyśle owocowo-
warzywnym i mleczarskim ,  213
Prof. dr inż. W. Sławiński
Fermentacja etanolowa jej znaczenie i zastosowanie w przemyśle 235
Inż. Z. Eckstein
Fermentacja drożdżowa i biologiczna synteza białka   263

               Ryciny (ryc.) lub/i rysunki (rys.), ilustracje (il.), fotografie (fot.) : 

---
KLIKNIJ ŻEBY WRÓCIĆ DO GÓRY STRONY


"Moja strona" w Allegro

Zobacz inne moje aukcje - SZUKAJ W PRZEDMIOTACH UŻYTKOWNIKA - szybkie wyszukiwanie podobnych tytułów




Uwaga! Na zdjęciach wokół liter możliwe charakterystyczne zniekształcenia - wynik kompresji jpg. W rzeczywistości zniekształcenia nie występują. Możliwe też błędy literowe - z powodu niedoskonałości odczytu OCR, za co przepraszam i liczę na wyrozumiałość.