kontakt
Telefon: 124[zasłonięte]146 (czynny w godzinach pon.-piąt. 10-19)
e-mail: [zasłonięte]@o2.pl
regulamin
Po dokonaniu zakupu prosimy o potwierdzenie drogą mailową adresu wysyłki oraz formy płatności.
Zmiany adresu wysyłki należy dokonać w ciągu 24 godzin od momentu dokonania zakupu. Po tym czasie nie gwarantujemy wysyłki na zmieniony adres.
płatności
Płatność Allegro
Konto w Mbanku:
531[zasłonięte]200400[zasłonięte]00241[zasłonięte]962
przesyłka
List polecony ekonomiczny - 8,00
List polecony priorytetowy -9,00
Paczka ekonomiczna - 11,00
Paczka priorytetowa - 13,00
Płatność przy odbiorze (pobranie) - 16,00
Wysyłka zagraniczna - wymaga indywidualnego kontaktu w celu ustalenia kosztów wysyłki (kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Odbiór osobisty - 0zł
Księgarnia na Rogu,
ul.Basztowa 9,
Kraków (konieczny wcześniejszy kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Swój codzienny jadłospis możemy wzbogacić potrawami kuchni innych narodów, zwłaszcza jeśli jest to kuchnia sąsiadów, mocno osadzona w historii Polski, kuchnia zagubiona w dawnych kresowych dworkach szlacheckich, mieszczańskich jadalniach i okopcona sadzą włościańskich pieców. Taki jest kresowy tygiel kulinarny. Może nie tak wyraźny jak kuchnie narodowe, ale realny, wystarczy tylko uważnie się przyjrzeć kulturze poszczególnych narodów, które ją budowały. Jest ona istotą kuchni pogranicza, zróżnicowana, ale i jednorodna, jednoznacznie łatwa do zidentyfikowania.
Zapraszamy więc wszystkich, którym nieobce są rozkosze poszukiwania smaków, na kulinarną wyprawę na Kresy.
oprawa twarda
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Ilość stron: 264
ISBN:[zasłonięte]978-8306-590-9
Cena detaliczna: 29,90