Przeznaczona do użytku w sklepach, cateringu, gastronomii. Idealna do krojenia wędlin. Wykonana z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości. Pochylone ostrze o średnicy ø 250 mm. Idealny pochył stołu podawczego do noża 45°. Wymiary stołu podawczego 220×200 mm. Grubość krojonego plastra 0-16 mm. Wbudowana ostrzałka. Głównym atutem produktów Ma-Ga® jest przekonanie klienta do renomowanej, solidnej i krajowej marki. Opinię tą, powstałą w wyniku długoletniej eksploatacji urządzeń, potwierdza ich dobra jakość, duża niezawodność i długowieczność. Jakość produktów Ma-Ga® wynika ze starannego wykonania oraz zastosowania najlepszych materiałów i podzespołów do ich wytworzenia. Jest to stal nierdzewna, która występuje we wszystkich miejscach gdzie produkty spożywcze mają kontakt z naszymi krajalnicami. Są to wysokiej jakości, utwardzone w procesie anodowania stopy aluminiowe, które nie ulegają utlenianiu i odbarwianiu się w trakcie długotrwałej eksploatacji. Produkty Ma-Ga® cechują się brakiem zbędnych elementów wykonanych z tworzyw sztucznych, zapewniając użytkownikowi długi i bezawaryjny cykl funkcjonowania. W krajalnicach do sera, wszystkie elementy mające styczność z tym produktem żywnościowym poddawane są pełnemu teflonowaniu w celu uzyskania doskonałych parametrów cięcia. Krajalnice Ma-Ga® posiadają idealny kąt nachylenia stołu względem płyty i noża, co wraz z umiejętnym wykorzystaniem siły grawitacji w procesie cięcia, zapewnia komfort ich użytkowania. Jedną z unikalnych rzeczy, które udało się utrzymać krajalnicach Ma-Ga® to dobrze akceptowalny, tradycyjny i pielęgnowany przez nas design.
Wiecej zdjec na maila.