Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KOTLETY ZRAZY MEDIALIONY - OPRACOWANIE ZBIOROWE

19-01-2012, 22:18
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 11.30 zł     
Użytkownik bialasowa24_pl
numer aukcji: 2002395654
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 7   
Koniec: 15-01-2012 17:58:51
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

bialasowa24_pl

26 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 739172

Odbiór osobisty w Łodzi

BIALASOWA24
Bartosz Karwas

Kościuszki 132
90-451 Łódź

NIP: 726[zasłonięte]7087
REGON: 101[zasłonięte]162


[zasłonięte]@bialasowa24.pl
(pon.-pt. w godz. 10-18)

KOTLETY ZRAZY MEDIALIONY

Autor: OPRACOWANIE ZBIOROWE
Data wydania: 2011
Rodzaj okładki: miękka
Ilość stron: 176
Format: 16,5 x 23,5 cm

Stan: Nowa
Cena rynkowa: 11,99 zł
Nasza Cena: 11,28 zł


Dział kotlety to worek bez dna. Można czerpać z niego w nieskończoność i układać setki jadłospisów. A prawie 300 lat temu kotlety w zasadzie nie istniały – na stolach królowały pieczenie i mięso gotowane. Od kiedy jednak zaczęto piec i smażyć małe porcje mięsa – powstało wiele ich nazw, a wśród fachowców rozpoczęły się zażarte spory o to, co w kuchni jest kotletem, co sznyclem, co filetem, a co zrazem. W worku zatytułowanym kotlety znajdziemy bowiem antrykot i befsztyk, rumsztyk i sznycel, rozbratel i bryzol, frykadelki i medaliony, steki i zrazy. W tej książce proponujemy przepisy na wszystkie rodzaje kotletów niezależnie od ich nazwy i sposobu przygotowania.