|
biuro...: 12 [zasłonięte] 26
kom....: 501 [zasłonięte] 226
godziny pracy salonu:
9:00-17:00 - poniedziałek - piątek
|
|
|
1. Produkty sprzedawane na naszych aukcjach są nowe, objęte gwarancją producenta, chyba że z opisu wynika inaczej.
2. Ceny na naszych aukcjach są cenami brutto. Do każdej transakcji wystawiamy paragon lub fakturę VAT.
3. W przypadku problemów z dostępnością towaru w magazynach naszych dostawców, zastrzegamy sobie prawo do wydłużenia terminu realizacji zamówienia. Każdorazowo Klient zostanie poinformowany o takiej sytuacji e-mailem lub telefonicznie.
4. Prosimy o sprawdzenie przesyłki w obecności kuriera, a w razie stwierdzenia uszkodzeń lub braków, należy spisać protokół szkody.
Szczegółowy regulamin na stronie "o mnie".
|
|
|
1. Koszt przesyłki jest liczony jeden raz, niezależnie od ilości kupionych przedmiotów. 2. Wszystkie towary wysyłamy za pośrednictwem firm kurierskich. Nie realizujemy wysyłek za pośrednictwem Poczty Polskiej. 3. Jeśli przesyłka nie dotrze do Państwa w ciągu 3 dni roboczych, prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.
|
|
|
MB TRADE s.c.
ul. Pasternik 100, 31-354 Kraków
46 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020002 [zasłonięte] 266732
|
|
|
|
Kotleciarka z wilkiem:
- Elektryczny steaker do mięsa (kotleciarka) VICTOR® EL wraz z przystawką do mielenia mięsa wyposażoną w sitka 6mm i 8mm
Steaker to nowoczesne i skuteczne urządzenie służące do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości tj. kotlety, filety, steki, bitki itp. Innowacyjność urządzenia polega na braku w stosunku do tradycyjnych rozwiązań wałków płaszczących, które obniżają wartość przygotowywanych posiłków powodując wypływ naturalnych soków z mięsa.
-
Podstawowe zalety steakera:
- szybkość pracy (aż do 400 szt./godz.)
- dużo mniejsze ubytki wagowe poprzez zatrzymanie soków mięsnych
- czterokrotnie krótszy czas marynowania
- łatwość formowania rozbitego mięsa
- krótszy prawie o 50% czas obróbki cieplnej potraw
-
Dane techniczne steakera:
- wymiary: 49,5x22x41 cm
- wielkość otworu wsadowego: 18,5x2,8 cm
- maks. szerokość nacinanego mięsa: 17,5 cm
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- ilość ostrzy: 1258
- waga napędu elektrycznego: 32 kg
- waga mechanizmu zmiękczająco-formującego: 5,5 kg
- moc: 735W
- zasilanie: 230V
Możliwość odbioru osobistego w naszym salonie: ul. Pasternik 100, 31-354 Kraków
kliknij mapę aby powiększyć
|
|
|