KOTLECIARKA, STEAKER DO MIĘSA TYP RĘCZNY
Urządzenie służy do rozbijania i zmiękczania mięsa o różnych grubościach.
Maszyna do skruszania mięsa jest łatwa w obsłudze, a sam proces pracy zajmuje tylko kilka minut do uzyskania pożądanego efektu.
Kotleciarka ręczna może być zastosowana uniwersalnie. Jest idealna do mięs, które będą podawane z grilla, pieczone lub poddawane innej obróbce termicznej.
Urządzenie jest w pełni profesjonalne, nadające się do hoteli, sklepów mięsnych, restauracji czy punktów gastronomicznych.
Kotleciarka ta jest urządzeniem ręcznym, nie wymaga zasilania prądem !!!
Maszyna posiada nowoczesny wygląd.
Zaprojektowana jest tak, że wszystkie jej elementy są wykonane ze stali nierdzewnej, ściśle według norm higieny.
Posiada wiele par noży w środku, a wydłużone wejście i wyjście zwiększa skuteczność i bezpieczeństwo użytkowania.
Specyfikacja techniczna:
Model: 841007-MTS737
Wymiary całego urządzenia: 33 x 18.5 x 29 cm
Waga: 8 kg
Certyfikat CE
Posiada CERTYFIKAT CE
oraz
ŚWIADECTWO SPEŁNIENIA WYMAGAŃ ZDROWOTNYCH wydane przez Sanepid
Bez tego certyfikatu użytkowanie maszyny jest niezgodne z prawem oraz nakładane są dotkliwe kary pieniężne !!!
Opis urządzenia:
* Kotleciarka do mięsa pozwala zmiękczyć mięso a to z kolei ma wpływ na równomierne gotowanie, co poprawia znacznie smak potrawy
* Korzystanie z urządzenia obniża czas, który trzeba przeznaczyć na obróbkę termiczną mięsa
* Wykonana w całości ze stali nierdzewnej
* Przystawka nacinająca mięso w zestawie
* Maksymalna szerokość nacinanego kawałka mięsa: 175 mm
* Wydajność: zależna od operatora
* Łatwe czyszczenie urządzenia
Zawartość opakowania:
- Urządzenie
- Przystawka mocująca do stołu
- Instrukcja w języku polskim
- Gwarancja 12 miesięcy
- Paragon lub faktura
- Deklaracja WE
- Orzeczenie sanepidu
Zapraszamy do współpracy! W razie pytań
prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mail.
kotleciarka, maszynka do mięs, do mięsa, staker, ręczna, tania, do domu, dla gastronomii
|