KOTLECIARKA SKRUSZCZ MIĘSA RĘCZNY
Ręczna maszynka do rozbijania mięsa, przeznaczona jest do nacinania i zmiękczania mięsa. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Posiada dwa komplety stalowych przystawek nacinających (każda z nich po 36 ostrzy ) które sprawią, że nawet najtwardsze mięso stanie się łatwe w przygotowaniu . Mięso poddane takiej obróbce zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchne i soczyste. Dozownik pozwala na umeszczenie kawałka mięsa o szerokości do 17 cm. Maszyna do skruszania mięsa jest łatwa w obsłudze, a sam proces pracy zajmuje tylko kilka minut do uzyskania pożądanego efektu. Kotleciarka ta jest urządzeniem ręcznym, nie wymaga zasilania prądem. Ze względu na prostote działania i duża wydajność kotleciarkę poleca się do małej gastronomii, stołówek czy restauracji.
PARAMETRY TECHNICZNE:
- Model: 841007-MTS737
- Wymiary całego urządzenia: 33 x 18.5 x 29 cm
- Waga: 8 kg
- Maksymalna szerokość nacinanego kawałka mięsa: 175 mm
W ZESTAWIE:
- Przystawki nacinające
- Śruby mocujące do stołu
- Instrukcja obsługi
- Karta gwarancyjna ( 12 miesięcy)
- Deklaracja zgodności WE
- Świadectwo Sanepidu
- Faktura lub paragon