Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KOTLECIARKA ELEKTRYCZNA VICTOR !STEAKER!

21-02-2015, 8:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 2 749 zł     
Użytkownik masperis
numer aukcji: 5081122590
Miejscowość KONIN
Wyświetleń: 3   
Koniec: 21-02-2015 08:13:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Masperis Dane kontaktowe

  • Telefon: 512 [zasłonięte] 412 

 


  • Email:[zasłonięte]@onet.pl

 

  • Konto bankowe: ING 89 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]8520090 [zasłonięte] 789150

Szybki czas realizacji zamówienia
Na czas!
Na miejsce!
Na pewno!
Opcje wysyłki
  • Szybko i pewnie...

Kotleciarka elektryczna VICTOR!



Opis:


Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest przeznaczona do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Dwa komplety stalowych ostrzy (po 37 nożyków na każdym wałku) sprawią, że nawet najtwardsze mięso stanie się łatwe w obróbce cieplnej i formowaniu. Zwłaszcza schab poddany takiemu nacinaniu zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchny i soczysty. Efektem jest znacznie mniejszy ubytek wagowy niż przy tradycyjnym rozbijaniu. Duży otwór wsadowy o wymiarach 18,5x2,8 cm pozwala na obróbkę dużych porcji mięsa.

Urządzenie jest naprawdę łatwe w obsłudze i czyszczeniu. Zestaw nacinający po demontażu najlepiej umyć w zmywarce lub wyczyścić twardą szczotką.

Ze względu na dużą wydajność kotleciarkę poleca się dla domów weselnych, stołówek zakładowych i wszelkich placówek, gdzie jednorazowo przygotowuje się większe ilości kotletów czy steków. Orientacyjna wydajność to około 400 sztuk na godzinę. Koszt zakupu kotleciarki szybko się zwraca dzięki oszczędnościom czasu oraz energii elektrycznej czy gazowej przeznaczonej na krótszą obróbkę termiczną potraw.

Dane techniczne:


  • Profesjonalne urządzenie do nacinania i spulchniania mięsa
  • Idealne rozwiązanie rozwiązanie dla restauracji, stołówek, sklepów masarskich, firm cateringowych
  • Służy do szybkiego przygotowania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak kotlety, steki, filety itp.
  • Łatwość formatowania rozbitego mięsa
  • Szybkość pracy aż do 400 szt na godzinę
  • Czterokrotnie mniejszy czas marynowania
  • Wielkość otworu wlotowego 185x28mm
  • Moc 735W
  • Napięcie 230V
  • Wymiary - 495x220x410 mm
  • Urządzenie nowe

 

 

Cena netto: 2 235 zł

Cena brutto: 2 749 zł

 

W ofercie posiadamy również:

- Kotleciarka + wilk do mielenia - 2 478 zł netto

- Pakowarka próżniowa Victor - 3 169 zł netto

 

 

 

Pewna jakość - Zawsze!!!

Do każdego zakupu wystawiamy Fakturę VAT lub paragon.

Gwarancja 12 miesięcy od producenta lub dystrybutora.

100% Twojej satysfakcji gwarantowane!