|
|
|
Kotleciarka elektryczna – steaker + Przystawka Wilk do mięsa
Urządzenie służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
Podstawowe walory kotleciarki:
- szybkość pracy - aż 400 sztuk na godzinę,
- dużo mniejsze ubytki wagowe przez zatrzymanie soków mięsnych (nacinanie włókien mięsnych na całej powierzchni nie powoduje miażdżenia struktury i wypływu soków naturalnych),
- czterokrotnie krótszy czas marynowania,
- łatwość formowania rozbitego mięsa,
- krótszy o prawie 50 % czas obróbki cieplnej potraw
Urządzenie jest wyjątkowo wydajne w działaniu, dzięki czemu zdecydowanie poprawia ekonomikę
kuchni - na poziomie:
- pracowniczym (duża wydajność),
- przygotowalni (krótszy czas obróbki),
- gotowego produktu (minimalne straty wagowe).
Dlatego właśnie jest to idealne rozwiązanie dla dużych restauracji, stołówek, sklepów masarskich, firm cateringowych itp.
Parametry techniczne urządzenia:
- Wielkość otworu wlotowego:
|
18.5 cm x 2.8 cm |
- Szerokość każdego z wałków tnąco-formujących:
|
19 cm |
- Waga napędu elektrycznego:
|
16 kg. |
- Waga mechanizmu zmiękczająco-formującego:
|
5,5 kg |
|
735W
|
|
1258 |
|
495x220x410 |
W komplecie przystawka mieląca WILK 12
- Wymiary: 200 x 150 x 200mm (h)
- otwór wsadowy po średnicy 50 mm
- urządzenie przeznaczone do zakładów gastronomicznych sklepów mięsnych i hoteli
- wszystkie elementy mające styczność z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
- w komplecie 2 sita 6mm oraz 8 mm
- dodatkowo lejek do nadziewania kiełbas
- bieg wsteczny, uchwyt do przenoszenia
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ PRZECIEŻ TEGO OCZEKUJESZ!!!???
Kupuj tylko oryginalną kotleciarke firmy Victor!
|
|
|