|
|
|
STEKER - KOTLECIARKA ELEKTRYCZNA Victor Elektric Meat Tenderizer
Urządzenie służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
Podstawowe walory kotleciarki:
- szybkość pracy - aż 400 sztuk na godzinę,
- dużo mniejsze ubytki wagowe przez zatrzymanie soków mięsnych (nacinanie włókien mięsnych na całej powierzchni nie powoduje miażdżenia struktury i wypływu soków naturalnych),
- czterokrotnie krótszy czas marynowania,
- łatwość formowania rozbitego mięsa,
- krótszy o prawie 50 % czas obróbki cieplnej potraw
Urządzenie jest wyjątkowo wydajne w działaniu, dzięki czemu zdecydowanie poprawia ekonomikę
kuchni - na poziomie:
- pracowniczym (duża wydajność),
- przygotowalni (krótszy czas obróbki),
- gotowego produktu (minimalne straty wagowe).
Dlatego właśnie jest to idealne rozwiązanie dla dużych restauracji, stołówek, sklepów masarskich, firm cateringowych itp.
Parametry techniczne urządzenia:
- Wielkość otworu wlotowego:
|
18.5 cm x 2.8 cm |
- Szerokość każdego z wałków tnąco-formujących:
|
19 cm |
- Waga napędu elektrycznego:
|
16 kg. |
- Waga mechanizmu zmiękczająco-formującego:
|
5,5 kg |
|
735W
|
|
1258 |
|
495x220x410 |
Kupuj tylko orginalną kotleciarke firmy Victor!
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ PRZECIEŻ TEGO OCZEKUJESZ!!!???
|
|
|