Urządzenie służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
Podstawowe walory kotleciarki:
szybkość pracy - aż 400 sztuk na godzinę,
dużo mniejsze ubytki wagowe przez zatrzymanie soków mięsnych (nacinanie włókien mięsnych na całej powierzchni nie powoduje miażdżenia struktury i wypływu soków naturalnych),
czterokrotnie krótszy czas marynowania,
łatwość formowania rozbitego mięsa,
krótszy o prawie 50 % czas obróbki cieplnej potraw
Urządzenie jest wyjątkowo wydajne w działaniu, dzięki czemu zdecydowanie poprawia ekonomikękuchni - na poziomie:
pracowniczym (duża wydajność),
przygotowalni (krótszy czas obróbki),
gotowego produktu (minimalne straty wagowe).
Dlatego właśnie jest to idealne rozwiązanie dla dużych restauracji, stołówek, sklepów masarskich, firm cateringowych itp.
Wymiary:
495/220/410mm,
waga 26,5kg,
moc 735W/230V,
max szerokośd nacinanego mięsa: 175mm
max grubośd nacinanego mięsa: 30mm
Masz pytanie zadzwoń. Na pewno POMOŻEMY
515[zasłonięte]415