WITAM NA MOJEJ AUKCJI !
PRZED ZAKUPEM BARDZO PROSZĘ O ZAPOZNANIE SIĘ ZE STRONĄ "O MNIE"
KLIKNIJ TUTAJ
_____________________________________________________
PRZEDMIOT SPRZEDAŻY:
KOROZJA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM I JEJ ZAPOBIEGANIE Książka zawiera ogólne informacje dotyczące zjawisk korozji metali i stopów oraz ich ochrony przed korozją. Omawia szczegółowe badania w zakresie agresywności chemicznej środowisk poszczególnych branż przemysłu spożywczego oraz podaje odporność korozyjną materiałów w tych środowiskach. Omawia również tworzywa sztuczne i ich zastosowanie do produkcji i ochrony aparatury przemysłu spożywczego. Książka jest przeznaczona dla konstruktorów, producentów i użytkowników urządzeń przemysłu spożywczego. Mogą z niej również korzystać studenci wyższych uczelni technicznych. * * * OKŁADKI: miękkie STAN: bardzo dobry minus(kleks w dolnej części grzbietu, skreślona pieczątka) STRON: 244 AUTOR: A.W.AWDIEJEW WYD: NAUKOWO-TECHNICZNE * * *
KOROZJA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM I JEJ ZAPOBIEGANIE
Książka zawiera ogólne informacje dotyczące zjawisk korozji metali i stopów oraz ich ochrony przed korozją. Omawia szczegółowe badania w zakresie agresywności chemicznej środowisk poszczególnych branż przemysłu spożywczego oraz podaje odporność korozyjną materiałów w tych środowiskach. Omawia również tworzywa sztuczne i ich zastosowanie do produkcji i ochrony aparatury przemysłu spożywczego.
Książka jest przeznaczona dla konstruktorów, producentów i użytkowników urządzeń przemysłu spożywczego. Mogą z niej również korzystać studenci wyższych uczelni technicznych.
* * *
OKŁADKI: miękkie
STAN: bardzo dobry minus(kleks w dolnej części grzbietu, skreślona pieczątka)
STRON: 244
AUTOR: A.W.AWDIEJEW
WYD: NAUKOWO-TECHNICZNE
W przypadku zakupu na kilku moich aukcjach, wysyłam jedną przesyłkę, której koszt uzależniony jest od łącznej wagi i gabarytów paczki. Koszt takiej przesyłki należy wcześniej uzgodnić !
Real foto