Gorąco zachęcamy do zapoznania się z naszą oferta..
Korek aglomerowany z plastikową główką typu grzybek.
Wykonany z aglomeratu naturalnego korka. Jest to korek wielokrotnego stosowania używany do korkowania ręcznego bez użycia korkownicy .
Używany najczęściej do zatykania butelek z nalewkami ,winami, sokami czy też otwartych butelek z winem,
Doskonale sprawdza się do zatykania butelek typu np. fiasko o średnicy szyjki 18-19 mm
Korek silikonowany ,warstwa silikonu ułatwia korkowanie,
Dodatkową zaletą ułatwiającą korkowanie jest fazowany rant na końcu korka.
Po zakorkowaniu butelki ustawiamy w pozycji pionowej.
Korki są oczywiście nowe, sprowadzane bezpośrednio od producenta.
Posiadamy w ofercie bardzo ładny korek o podobnym przeznaczeniu z drewnianą główką typu grzybek. Bardzo ładnie komponuje się z naturalnymi ekologicznymi wyrobami, a także butelkami do miodów , nalewek np. z butelkami z ceramiki, czy też kamionki szlachetnej.
W naszej ofercie mamy też inne korki:
- aglomerowane w różnych rozmiarach
- stożkowe do zatykania różnych butelek z domowymi przetworami ,nalewkami, sokami czy też domowymi wódkami.
*Korki doskonałej jakości, świeże, mamy dostawy co 2-3 tyg. prosto od producenta.
*Atrakcyjna cena (bez pośredników)jesteśmy bezpośrednim importerem.
*Gwarancja najwyższej jakości.
Producent przed dostawą dokonuje badań laboratoryjnych, chemicznych i fizycznych parametrów korka, a także zachowuje próbki z każdej dostawy.
Korki posiadają wszelkie niezbędne certyfikaty wymagane w UE.
Korki sterylizowane.
Bezpośrednio od producenta którego tradycja w przetwórstwie korka sięga XIX wieku.
*Korki doskonałej jakości, świeże, mamy dostawy co 2-3 tyg. prosto od producenta.
*Atrakcyjna cena (bez pośredników)jesteśmy bezpośrednim importerem.
*Gwarancja najwyższej jakości.
Producent przed dostawą dokonuje badań laboratoryjnych, chemicznych i fizycznych parametrów korka, a także zachowuje próbki z każdej dostawy.
Korki posiadają wszelkie niezbędne certyfikaty wymagane w UE.
Korki sterylizowane.
Bezpośrednio od producenta którego tradycja w przetwórstwie korka sięga XIX wieku.