Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Koreańska kapusta KIMCHI VEGE JiroSan! 110g

11-06-2015, 22:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 4 zł      Aktualna cena: 4 zł     
Użytkownik jirosanpl (0)
numer aukcji: 5401880797
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 23   
Koniec: 11-06-2015 21:19:17
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

phone +48 797 056 565 tr biuro[zasłonięte]@jirosan.pl
slogan
Dane kontaktowe
logo-box
+48 797 [zasłonięte] 565
biuro[zasłonięte]@jirosan.pl
shad
Wysyłka
kex
przedpłata:18 zł do 20 szt.
za pobraniem:22 zł do 20 szt.
inpost
przedpłata: 7,99 zł
Odbiór osobisty
Kraków
shad
Płatność
idea
Numer konta:
101[zasłonięte]000120[zasłonięte]81371[zasłonięte]002

Piotr Kaliński JiroSan
ul. ks. Gurgacza 6/15
31-537 Kraków
shad
KAPUSTA KIMCHI VEGE

kimchi

NOWOŚĆ ! DOSTĘPNE JUŻ W POLSCE !

NATURALNA I BEZ SZTUCZNYCH DODATKÓW

Oryginalna kapusta kimchi według bardzo starego
rodzinnego przepisu Joe Jeongje, przekazywanego z pokolenia
na pokolenie. Bardzo aromatyczna, bardzo ostra, będzie
stanowić idealne uzupełnienie waszej kuchni.

Skład: kapusta pekińska (70%), rzepa biała, por, papryka
w proszku, jabłka, czosnek, imbir, syrop kukurydziany,
cukier, sól.

CZYM JEST KIMCHI?
person Kimchi jest tradycyjnym daniem koreańskim. W jego skład wchodzą kiszone warzywa, których podstawą jest kapusta lub ogórek. Specyficzną i niepowtarzalną cechą kimchi jest użycie chili w procesie kiszenia, co nadaje mu unikalny, pikantny smak.

W Korei kimchi jest nie tylko bardzo popularnym dodatkiem do niemalże każdego posiłku, ale również elementem tamtejszej tradycji i kultury. Może stanowić nie tylko uzupełnienie, ale również być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu potraw. Uchodzi za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom, jedynym w swoim rodzaju procesie kiszenia i starannie dobranym recepturom.

Istnieje niezliczona liczba odmian i lokalnych wariacji kimchi, różniących się składnikami, przepisem, i własnym smakiem – nie ma jednej, jedynej i słusznej wersji. Ta wybrana i dostrzeżona przez nas wyróżnia się wyrazistym, mocno zbilansowanym smakiem i wieloletnią tradycją przygotowania przez jedną rodzinę.
JAK JEŚĆ KIMCHI?
person Kimchi najczęściej podaje się jako przystawkę ze względu na jego właściwości. W stanie surowym pobudza oraz oczyszcza kubki smakowe i sprawia, że potrawy smakują lepiej. Oddzielnym tematem są potrawy z kimchi i jego zdolność do łączenia się z innymi składnikami. Przy odrobinie wysiłku i wyobraźni możemy przygotować zupełnie nowe i oryginalne dania. Lub spróbować wypróbowanych przepisów z Korei, którymi podzieli się z Wami za pośrednictwem niniejszej witryny nasz przyjaciel Joe Jeongje.
GALERIA ZDJĘĆ

galeria

NASZE PRODUKTY:
imgimgimg