Dane firmy: Księgarnia internetowa BookMaster_pl al.Solidarności 117 lok. 406 00-140 Warszawa Odbiór osobisty: Każdą zakupioną książkę możesz odebrać osobiście, oszczędzając na kosztach przesyłki. Szczegóły uzgadniamy emailowo zaraz po wygraniu aukcji. |
BookMaster_pl na aukcjach Allegro oferuje Państwu nowości wydawnicze, bestsellery oraz inne ciekawe tytuły w atrakcyjnych cenach. Wszystkie prezentowane książki są nowe. Przed zakupem zapoznaj się ze stroną " o mnie". Zapraszamy do licytacji. Przedmiotem licytacji jest: Koniec z dietami. Jedz to co lubisz bez tycia Carr Allen | | Dane o książce: ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]26159liczba stron: 128okładka: miękkawydawnictwo: betters sp.j.wymiary: 111 x 177 mmData wydania: 2[zasłonięte]011-11Stan książki: NOWA, NIEUŻYWANA | Koniec z dietami. Jedz to co lubisz bez tycia opis książki: O książceCiągle odmawiasz sobie jedzenia by utrzymać wagę albo schudnąć? Ciągle szukasz cudownej diety - a każda nowa powoduje jedynie, że permanentnie kontrolujesz swój jadlospis? Koniec z dietami! Allen Carr podpowiada jak w zgodzie z naturą żyć i jeść, by zachować zdrowie i dobrą sylwetkę - nie odmawiając sobie jednak jedzenia. Kluczem jest zwrot właśnie ku naturalnym potrzebom żywieniowym człowieka, do prostoty żywienia i do spożywania produktów, które nam służą, nie zaś do "nie jedzenia" lub wiecznego jego ograniczania i kontrolowania.Rady jak jeść to, co lubisz, bez tycia i bez diet, zawarte są w sposób jasny, przejrzysty i konkretny w kolejnym poradniku Allena Carra, autora genialnej prostej metody o rzucaniu palenia. Argumenty i przykłady działają na naszą wyobraźnię i pozwalają łatwo zrozumieć, jak przestać 'katować się' dietami i cieszyć się jedzeniem stworzonym właśnie dla nas. Zapraszamy - 1. Każdą przesyłkę wysyłamy w specjalnym tekturowym opakowaniu (albo kopercie bąbelkowej) chroniącym książki w trakcie transportu.
- 2. Przesyłkę wysyłamy listem poleconym, priorytetowym lub kurierem.
- 3. Do każdego zamówienia wystawiamy imienną fakturę Vat.
- 4. Sprawdź nasze komentarze
|