KONFITURA
Z PŁATKÓW FIOŁKÓW
smażona w miedzianym kociołku
na otwartym ogniu
>BARDZO SMACZNY I EFEKTOWNY PREZENT<
Tylko u nas , w ofercie od ponad 4 lat.
Sekret francuskiego cukiernika Luciena GEORGELIN to tradycyjna metoda smażenia w miedzianym kociołku, oraz użycie większej ilości owoców a mniejszej cukru niż w klasycznych konfiturach.
Konsystencja delikatnej galaretki z płatkami fiołków
Intensywny, niesamowity zapach fiołka i ten smak!!!
Idealne połączenie ze świeżą bułeczką z masłem.
konfitura odlot";
konfitura pachnie przepięknie, jak olbrzymi bukiet fiołków, a przy tym jest bardzo smaczna;
konfitura.....to się nie da opowiedzieć słowami! Jedyne co mi przychodzi do głowy to"ambrozja". Coś cudownego;
wspaniały kwietny smak konfitury;
fiołkowy zawrót głowy... boska woń i smak jak cała poezja;
nowe, niezwykłe fiołkowe doświadczenie;
pełne zaskoczenie - NAPRAWDĘ - pachnie prawdziwymi fiołkami, nie do uwierzenia, i ten smak;
konfitura...fioletowy zawrót głowy...Całkowity odjazd;
Fioletowe Niebo w Gębie :)))....
to tylko niektóre z komentarzy.
Zapraszamy do zakupu tej niecodziennej konfitury.
Na prezent, na śniadanie, do ciasta, na bułeczkę, na poprawę humoru.
Oferujemy Państwu wiosnę w domu i na podniebieniu!
Konfitura idealnie nadaje się do herbaty, grzanek jak również jako przystawka do słodkich win. Bardzo dobrze komponuje się z czarnymi herbatami.
SKŁAD: cukier trzcinowy, pektyna. PŁATKI FIOŁKA 0,5%, kwasek cytrynowy, zapach fiołka 0,16%, zapach wanilii, barwniki: E131, E124, E122. Śladowe ilości masła.
Sporządzony z 0,5g płatków fiołka na 100 g.
Zawartość cukru: 50g w 100g wyrobu.
Elegancki słoik 300g (netto), z zabezpieczeniem.
Waga słoika z opakowaniem ok. 530g
Producent: Lucien Georgelin, Francja
Termin przydatności do spożycia: październik 2014
Zapraszamy na nasze aukcje |
|
|