Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Komplet - Wieprzowina. Cielęcina. Drób FOLIA wyprz

28-01-2014, 20:06
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14 zł     
Użytkownik klasycysztuki
numer aukcji: 3897126704
Miejscowość Dubienka
Wyświetleń: 1   
Koniec: 28-01-2014 19:44:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 2.00 [kg]
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

ZESTAW 3 KSIAZEK ZAFOLIOWANYCH

CENA DETALICZNA 59,7 ZL

GDY KUPUJESZ WIECEJ PYTAJ O KOSZTY WYSYLKI

 

 

Komplet - Wieprzowina. Cielęcina. Drób

 

 

AUTOR

 

Barbara Orlińska

 

Bogato ilustrowane poradniki z bestsellerowej serii Podstawy gotowania.
W każdej z nich: ponad 40 ciekawych przepisów z mięsem w roli głównej,
wskazówki dla początkujących i pomysłowe sugestie kulinarnej mistrzyni.
Są tu potrawy z całego świata: przekąski, zupy, dania duszone, gotowane,
smażone i z piekarnika, mielone i nadziewane, z warzywami i podrobami.
Skosztuj kurczaka po toskańsku, bombek wieprzowych z Wietnam i zrazów
cielęcych przyrządzonych na sposób węgierski! Gustujesz raczej w
tradycyjnej kuchni? Wypróbuj przepis na roladki śląskie, pasztet domowy,
bitki według receptury mamy autorki oraz zupę z mielonym mięsem. Mamy
też kuszące propozycje dla koneserów – pierś kaczki z figami, schab w
galarecie z brzoskwinią, sznycle w mleczku kokosowy... Palce lizać!

 

  • Wydawca: Klub Dla Ciebie
  • data wydania: 24 maja 2010
  • liczba stron: 64 + 64 + 64
  • format: 16,5x20 cm
  • ilustracje: kolorowe
  • EAN: 200[zasłonięte][zasłonięte]00467