Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Komplet: Wędzenie ryb + Tradycyjne Wędzenie

19-01-2012, 21:31
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 33 zł      Najwyzsza cena licytacji: 33 zł     
Użytkownik rokojo
numer aukcji: 2048936411
Miejscowość Rzeszów
Kupiono sztuk: 4    Licytowało: 4    Wyświetleń: 84   
Koniec: 19-01-2012 21:31:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2011
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




KUP TERAZ

Komplet: Wędzenie ryb + Tradycyjne Wędzenie

Opis przedmiotu

Tradycyjne wędzenie

Stop "mięsopodobnym"!
Coraz więcej ludzi przedkłada smak sklepowych wędzonek, baleronów i kiełbas, choćby nosiły niewiadomo jak obiecujace imiona jak np.s zynka babuni czy przysmak dziadka, na wyroby domowe. Ci, którzy na działkach czy w ogródkach sklecili własne wędzarnie będą mogli, d zięki naszemu poradnikowi, uzupełnić swoją wiedzę o tajnikach wędzenia. Dowiemy się wszystkiego co potrzebne żeby własnymi siłami wy produkować rozmaite pyszności. Tak naprawdę potrzebujemy do tego tylko kawałka ziemi. Optymalne wymiary wędzrni wynoszą 2x2 m, a wię c naprawdę nie wiele. Popróbujmy - naprawdę warto!
* jak urzadzić wędzarnię
* co znaczy peklowanie suche i mokre
* jak solić i wędzić
* jak wędzić kiełbasy, serdelki, boczki, mięso i słoninę
* jak wędzić drób i ryby

Wydawca: Wydawnictwo AA  data wydania: marzec 2008  Redaktor: Eleonora Trojan, Julian Piotrowski   liczba stron: 96   format: 14,5x21 cm  ilustracje: czarno-białe   numer produktu: [zasłonięte]19941 EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]10603

Wędzenie ryb.Morskich oraz słodkowodnych. Świeżych i mrożonych

Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni.

Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze. Do dzieła kulinarni odkrywcy!

Autor: Piotrowski Julian
Wydawca: Wyd. AA
[zasłonięte]978-83060-50-5
Okładka: twarda
Wymiary: 145x210 mm
Stron: 96
Rok wydania: Kraków 2009

 

 

Promocje

 

 
 

Polecamy

 

Płatność

 

Wysyłka

Zakupione książki i filmy wysyłamy za pośrednictwem:

 

 

lub na życzenie klienta:

 

 

Kontakt