Zalety stali szlachetnej:
Zalety stali, z której wyprodukowano naczynia Swiss Inox:
Trwałość
Naczynia są wykonane z jednego z najmocniejszych, najwytrzymalszych i najtwardszych metali używanych w produktach dla klientów. Nasze naczynia są odporne na wykruszanie, wgniatanie się, pękanie, zadrapywanie i zarysowywanie się nawet przy trudnych warunkach użytkowania.
Odporność na korozję
Znakomita zdolność do znoszenia wszelkich warunków atmosferycznych oraz odporność na kwasy żywnościowe, detergenty – bez ryzyka plamienia czy matowienia
Zdolność zachowywania czystości
W codziennym użytkowaniu wystarczy użyć ciepłej wody i płynu do mycia naczyń. Trudniejsze zabrudzenia jak ślad po płomieniu kuchenki czy resztkach przypalonej żywności należy usunąć dobrym środkiem do czyszczenia stali szlachetnej
Walory smakowe
Absolutnie nie wpływa nawet na najdelikatniejsze smaki co czyni z niej standard dla naczyń kuchennych używanych zarówno przez profesjonalnych szefów kuchni jak i użytkowników w domach
Odporność na temperaturę
Może być używana wszędzie – od zamrażarki do piekarnika
Elastyczność projektowania
Można ją łatwo formować i łączyć w celu kompleksowego zaspokojenia szerokiego wachlarza potrzeb projektowania
Oszczędność
To inwestycja, która się opłaca – biorąc pod uwagę wyjątkową trwałość naczyń, która przekłada się na długoterminowy okres użytkowania zadowolenie naszych klientów jest wręcz bezcenne
Estetyczność
To najbardziej atrakcyjny metal dostępny dla produktów konsumpcyjnych; jego lśniąca estetyczność idealnie wkomponowuje się w każdy wystrój
Naczynia NOWE nigdy nie wyjmowane z folii. Doskonały prezent na ślub lub inną ważną rocznicę rodzinną.
Nadają się do wszystkiego rodzaju kuchenek od paleniska w lesie poprzez piece kuchenne węglowe, kuchenki gazowe do płyt indukcyjnych.
Więcej informacji mogę udzielić email.
|