Kontakt
Od poniedzałku do piątku
10-16
mobile : 534 [zasłonięte] 570
[zasłonięte]@gmail.com
Wielofunkcyjny kombiwar przyniósł kres tradycyjnego sposobu przygotowania potraw. Podczas gotowania, piekarnik halogen wytwarza gorące powietrze, które przemieszcza się w koło, gotując w ten sposób jedzenie równomiernie. Jedzenie staje się bardzo smaczne zachowując naturalny wygląd i smak.
Z obiegiem gorącego powietrza i zakresem temperatury od 65-250 °C, piec konwekcyjny, ma wiele funkcji:
a) gotowanie potraw na różne sposoby, w tym pieczenie, smażenie, grillowanie i podgrzewanie
b) szybkie rozmrażanie mrożonek
c) suszenie i sterylizacja
d) można używać pojemnik piekarnika do gotowania w innych urządzeniach
Piekarnik posiada funkcjęsamooczyszczenia.
Nowoczesna nauka medyczna wykazała, że wysoki poziom cholesterolu jest przyczyną chorób serca i problemów z naczyniami krwionośnymi. Gorący obieg powietrza w piecu konwekcyjnym powoduje rozkład tkanki tłuszczowej oraz obniżenie zawartości cholesterolu do minimum. Tak gotowane jedzenie w tego rodzaju piecu jest bardzo pomocne dla zdrowia
Ze względu na wysoką wydajność w ruchu gorącego powietrza w piekarniku, czas gotowania i zużywanie energii jest ograniczony do minimum. Nasze doświadczenie pokazuje, że piec konwekcyjny to oszczędność energii elektrycznej nawet do 20% w porównaniu do zwykłych pieców.
|
Podczas gotowania, piekarnik powoduje krążenie gorącego powietrza, które gotuje
jedzenie równomiernie. Tak gotowane jedzenie staje się pysznym daniem nie tracąc jego
naturalnego smaku i wartości odżywczych.
Z naszym kombiwarem przygotujesz co tylko zechcesz: Pizza, wszystkie mięsa, ryby, warzywa i inne potrawy.
Wymiary:
Wysokość misy: 16,5 cm
Średnica dno: 26,5 cm
Średnica góra: 33 cm
Wysokość całkowita (z pokrywką): 30 cm / 37 cm
Szerokość z rączkami: 40cm
Dane techniczne
Napięcie 220-240 V/50Hz
Moc 1200W - 1400W
termostat 65-250 °C
Czas 0-60 minut
Pojemność zbiornika 300x150 mm
masa 7,5 kg
|