Witam serdecznie,
oferuję Państwu na tej aukcji kolorowy i smakowy cukier, który może posłużyć w gastronomii jako:
- dodatek do ciast, kremów - wyróbów piekarniczych,
- produkt do wyrabiania waty cukrowej,
- ozdoba wyrobów cukierniczych,
- oraz wielu innych zastosowań.
Na podanej aukcji można wybrać jeden z poniższych kolorów i smaków (lub można skomponować swój własny):
- różowy - malinowy
- czerwony - truskawkowy
- niebieski - waniliowy
- zielony - jabłkowy / miętowy lub jabłkowo-miętowy
- żółty - cytrynowy
- pomarańczowy - pomarańczowy
- fioletowy - jagodowy
- brązowy - coca colowy lub czekoladowy
- biały - kokosowy
-inne dostępne smaki: bananowy, toffee, brzoskwiniowy, agrestowy, konopii.
Powyższe zestawienie odnosi się do kolorów i smaków dostępnych cały czas, jednaże jeśli potrzebujesz niebieskiej mięty, czy zielonego banana również możemy ją dla Ciebie wykonać. Posiadamy również możliwość wykonania czarnego cukru, lecz wata będzie koloru szarego. Czasami również posiadamy rzadkie smaki.
W razie pytań zapraszam do kontaktu e-mailowego lub telefonicznego
888-[zasłonięte]-436 Pracujemy w godzinach od 9 do 17 od poniedziałku do piątku.
[zasłonięte]@o2.pl
Zasady aukcji:
1. W przypadku braku określonia zamawianych kolorów i smaków, klient otrzyma losowo wybrane smaki i kolory.
2. Wysyłka paczek realizowana jest kurierem firmy K-EX.
3. Termin realizacji zamówienia spośród wymienionych zestawień kolorów i smaków w ciągłej dostępności to 3 dni robocze.
4. Termin realizacji zamówienia innego zestawienia koloru i smaku niż w ciągłej dostępności to 5 dni roboczych.
5. Nie realizujemy wysyłki firmą kurierską zaproponowaną przez klienta.
6. Każda paczka jest ubezpieczona i w przypadku stwierdzenia zniszczenia opakowania i wątpliwości co do całości opakowania wewnętrzego prosimy o złożenie reklamacji kurierowi, gdyż my jako firma nie odpowiadamy za transport towaru.
Powyższa cena odnosi się do 1 kg i wynika z prowizji jakie pobiera allegro za sprzedaż produktów.
Kupując 1 kg na tej aukcji, kupujesz 1 kg cukru w jednym kolorze i smaku.
Wata cukrowa wytworzona z powyższych cukrów może być jaśniejsza na patyku aniżeli cukier nieprzetworzony na watę.