- KOTŁY od 400L w promocyjnych cenach
Kotły warzelne przeznaczone do gotowania mięsa, wędlin i wyrobów wędliniarskich.Kotły wykonane są ze stali kwasoodpornej z płaszczem olejowym, ze szczelnie przylegającą pokrywą.
Tunelowa myjka do pojemników
Max. Wydajność : 150szt/h
Olejowa,gazowa,elektryczna,parowa
- WÓZKI WĘDZARNICZE
Wózki wędzarnicze mają zastosowanie w przetwórniach wędlin jako technologiczny środek transportu.Przeznaczone są do zawieszania wędlin, wyrobów wędliniarskich i ryb poddawanych obróbce termicznej w komorach wędzarniczych, wędzarniach i chłodniach.
Masownice próżniowe od 200 L - 2000 L
Masownice próżniowe mają zastosowanie w zakładach przetwórstwa mięsnego
i służą do uplastycznienia mięśni w produkcji wysokogatunkowych wędlin.
w próżnię pulsacyjną i sterowane wielofunkcyjnym sterownikiem mikroprocesorowym.
Mieszalnik farszu do 200 L jednowałowe - od 200 L dwuwałowe
Mieszalnik farszu to urządzenie przeznaczone do mieszania różnego rodzaju farszów, sałatek czy innych komponentów. Mieszalniki wykonujemy w wariantach z mieszadłem łopatkowym lub spiralnym. Urządzenia do pojemności 200 L wykonywane są jako jednowałowe, a powyżej tej pojemności jako dwuwałowe. Możliwe jest wykonanie mieszalników próżniowych, oraz ze zintegrowanym załadunkiem.
Wilki masarskie
Wilki masarskie przeznaczone są do rozdrabniania / mielenia mięsa świeżego lub mięsa zmrożonego,
również w postaci bloków z zastosowaniem rozdrabniacza lub mieszacza w leju zasypowym nad
ślimakiem podającym.
Idealnie sprawdzają się w zakładach mięsnych, tłuszczowych, serowych, przetwórniach garmażeryjnych.
Wytwornica lodu
Lód wytwarzany przez wytwornice lodu jest stosowany w wielu procesach produkcyjnych . Wykorzystuje się go m.in. w przetwórniach mięsa, ryb, warzyw, w piekarniach, jako czynnik usprawniający przebieg określonych procesów technologicznych oraz poprawiający jakość gotowych produktów. Lód jest bardzo często wykorzystywany w transporcie żywności na kutrach rybackich i w samochodach jako "czynnik" zapewniający utrzymanie właściwej temperatury w pojemnikach, w których transportuje się żywność.
Zlewozmywaki
Wymagania w zakresie higieny formułowane przez władze sanitarne oraz zalecenia Unii Europejskiej nakładają na producentów żywności konieczność zapewnienia wysokich standardów higieny we wszystkich fazach produkcji.
Transport i montaż w cenie zakupu !
PODANE CENY SĄ CENAMI NETTO !
MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CEN !
WYSTAWIAMY FAKTURY VAT !
UDZIELAMY GWARANCJI 12 MIESIĄCE !
KRÓTKIE TERMINY REALIZACJI !
PRZED ZAKUPEM PROSIMY SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z PRODUCENTEM !
KONTAKT :
Telefon : 883-[zasłonięte]-120
Wszelkie prawa zastrzeżone, zdjęcia oraz opisy maszyn są chronione prawem autorskim, udostępniania zdjęć bez zgody i wiedzy producenta będzie surowo karane.