Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kobiety, praca i sztuka savoir-vivre'u

26-07-2014, 11:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25.99 zł     
Użytkownik e_stanczyk_pl
numer aukcji: 4369302870
Miejscowość stalowa wola
Wyświetleń: 4   
Koniec: 26-07-2014 10:51:50

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2014
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Księgarnia Stańczyk w Stalowej Woli

DOSTAWA

Możliwe formy dostawy to:

  • dostawa kurierem
  • wysyłka Pocztą Polską
  • odbiór osobisty w Paczkomacie
Koszty dostawy podane są w nagłówku strony

 

 

Płatność

Akceptujemy wszystkie formy płatności dostępne na Allegro



Czas dostawy

Termin wysyłki wynosi 24-48 godzin (dni robocze pon.-pt.)



Opinie o nas

Koniecznie zobacz opinie o nas na naszym innym koncie: stanczyk_mir, który prowadzimy od 2006 roku!

Kobiety, praca i sztuka savoir-vivre'u

Autor: Mireille Guiliano

Wydawnictwo: Albatros


Najnowsza książka Mireille Guilliano, autorki bestsellerowych superporadników „Francuzki nie tyją” i „Francuzki na każdy sezon”. Tym razem Guilliano omawia sytuację pracujących kobiet we współczesnym skomplikowanym świecie.
Jak zachować równowagę pomiędzy pracą zawodową, a życiem osobistym, jak odnaleźć się w zdominowanym przez mężczyzn świecie biznesu, wreszcie, najważniejsze, jak czuć się bien dans sa peau, czyli dobrze we własnej skórze? We właściwy sobie niewymuszony i pełen humoru sposób autorka doradza kobietom całego świata, jak sprawić, by ich życie nabrało nowych, lepszych barw. Guilliamo, która przez wiele lat zajmowała stanowisko dyrektora generalnego amerykańskiej filii domu szampana Veuve Clicquot, nie szczędzi przykładów i anegdot z czasów własnej kariery, ubarwiając poradnik licznymi wziętymi z życia opowieściami. W książce znalazło się również miejsce dla kilku znakomitych przepisów kulinarnych utrzymanych w duchu francuskiej tradycji, która ponad wszystko sławi płynącą z życia przyjemność.