|
Kupując na kilku moich aukcjach za przesyłkę zapłacisz tylko raz.
Wysyłki realizuję codziennie od poniedziałku do piątku.
Do każdych zakupów załączam paragon, na życzenie wystawiam fakturę VAT.
Posiadam zarejestrowaną działalność gospodarczą, dzięki czemu masz pewność, że towar jest oryginalny, pochodzi z legalnego źródła i wszystkie podatki są odprowadzane. Jeśli chcesz uniknąć przykrych konsekwencji w przyszłości, kupuj towar sprawdzony, u pewnego sprzedawcy, sprzedawany zgodnie z prawem. Pytaj innych sprzedawców o możliwość wystawienia paragonu lub faktury VAT.
Towar sprzedaję na zasadzie przedpłaty na konto lub jako przesyłka pobraniowa (jeżeli wybierasz opcje wysyłki za pobraniem napisz e-mail i ZAWSZE oczekuj na e-mail zwrotny potwierdzający, że paczka zostanie wysłana za pobraniem).
Podana w opisie waga brutto to waga samego produktu z jego opakowaniem (kartonik, dozownik, tuba, etc.).
|
|
|
W celu obliczenia kosztów wysyłki proszę zsumować wagi brutto wszystkich zakupionych przedmiotów, dodać 200g na opakowanie i odczytać z tabeli koszt wysyłki dla zsumowanej wagi. Jeżeli są wątpliwości co do kosztów wysyłki proszę pytać poprzez e-mail.
|
|
|
Wszystkie dane zostaną podane w mailu zwrotnym od Allegro po dokonaniu transakcji.
|
|
|
|
Zapraszam na nasze aukcje, gdzie oferujemy towar legalnie sprowadzany z Niemiec - artykuły spożywcze, chemiczne i drogeryjne w bardzo atrakcyjnych cenach! Porównaj nasze ceny na innych aukcjach.
|
|
|
|
|
KNORR SAUCE HOLLANDAISE KLASSICH
sos holenderski klasyczny do szparagów, warzyw.
|
|
|
Receptura sosu holenderskiego bazuje na żółtkach oraz klarowanym maśle, które nadaje mu bogaty maślany smak i aromat oraz piękny żółty kolor. W przeciwieństwie do większości sosów, nie jest serwowany na gorąco, lecz na ciepło.
Szczególnie komponuje się z gotowanymi szparagami, młodymi warzywami lub gotowaną rybą. Może też stanowić jako baza do innych sosów.
Bardzo łatwy w przygotowaniu. Do 125 ml zimnej wody wsypać zawartość torebki dokładnie mieszając za pomocą trzepaczki. Gotować, ciągle mieszając doprowadzić do wrzenia. Następnie na małym ogniu dodać 125 g pokrojonego w kostkę masła i podgrzewać dopóki się nie roztopi. Polewać ciepłym sosem szparagi, warzywa lub rybę.
Jedna torebka wystarcza na przygotowanie 1/4 litra sosu.
Składniki: skrobia, tłuszcz roślinny, maltodekstryna, żółtka w proszku, sól jodowana, laktoza, białko mleka, wyciąg z drożdży, cukier, mąka pszenna, sok z cytyny w proszku, kurkuma, extrakt białego wina, barwnik extrakt papryki, przyprawy.
Waga brutto: 40 g
Towar w stałej dostawie z Niemiec. Zawsze z aktualnym, długim terminem przydatności do spożycia.
|
|
|
GALERIA |
miriam03 - W Y B R A N E O F E R T Y |
© 2[zasłonięte]005-20 Net_Studio |
? |
|
|
|
|
|
|