Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Klarowin Turbo Profesjonalny zestaw do klarowania

15-06-2015, 14:26
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 11.45 zł     
Użytkownik Biodest
numer aukcji: 5361969466
Miejscowość Palestyna
Wyświetleń: 3   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

  • Masz pytania ?
  • chętnie na wszystkie odpowiemy
 
telefon
601 [zasłonięte] 484
 
 
email
[zasłonięte]@wp.pl

 

Wpłaty prosimy wykonywać za pośrednictwem allegro lub przelewem tradycyjnym.
Paczki za pobraniem również dostępne,

payu

Nr. konta
PKO BP 20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621

 

Zanim dokonasz zakupu wejdź na stronę o mnie i zapoznaj się z moim regulaminem. Dokonanie zakupu na mojej aukcji jest równoznaczne z akceptacją mojego regulaminu.

W przypadku wyboru przesyłki: List ekonomiczny lub List priorytetowy nie ponosimy odpowiedzialności za przesyłkę - Nie jest ona rejestrowana.

Najlepszym wyborem jest paczka kurierska. Gwarantuje szybką dostawę bez uszkodzeń.

 

 

Przedmiotem aukcji są

Klarowin Turbo- Profesjonalny zestaw do klarowania

  

 

 


 

Profesjonalny zestaw do klarowania WIN białych i czerwonych, SOKÓW i ZACIERÓW (Zol krzemionkowy 35ml + Żelatyna 7g). Wyjątkowo skuteczny i szybko działający – w 24h.


- Pojemność opakowania 35ml. Porcja wystarcza na 50 L płynu! Zol umieszczono w buteleczce z podziałką, co pozwala na jego dozowanie w zależności od ilości klarowanego trunku. 

- Przechowywać w temp. pokojowej.


 

Dozowanie:

Zol dodaje się do wina zawsze przed żelatyną. 

1.Wino po zakończeniu fermentacji i zlaniu znad osadu drożdży delikatnie wymieszać celem usunięcia resztek gazu. 

2.Do wina dodać zol krzemionkowy w ilości 7ml na 10l wina i dokładnie wymieszać. 

3.Następnie dodać żelatynę rozpuszczoną uprzednio w 50ml ciepłej wody. Dawka żelatyny: 1,4g (pół łyżeczki od herbaty) na 10l wina. Całość wymieszać. 

4.Klarowane wino pozostawić w temp. 15-20°C na 24 godziny. 

5.Po pełnym wyklarowaniu wino zlać znad osadu. 

 

 

 

 

 

 

Sprawdź nasze inne aukcje! >kliknij<


 
  1.  

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

  galerie sprzedazy