Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KITCHEN AS A LABORATORY Vega, Linden

22-05-2014, 23:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 175.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178017077
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 11   
Koniec: 22-05-2014 23:48:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66334, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60056, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11534, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32416, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03739, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66334, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60056, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11534, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32416, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03739

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Kitchen as a Laboratory: Reflections on the Science of Food and Cooking (Arts & Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

KITCHEN AS A LABORATORY Vega, Linden

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Cesar Vega, Erik Van Der Linden, Job Ubbink
Language: English
Publisher: Columbia University Press
Publication Date: 21 Feb 2012
Dimensions: 15.5 x 2.5 x 23.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 320
Condition: NEW
Product_ID: ABC115C449

 

 

Eating is a multisensory experience, yet chefs and scientists have only recently begun to deconstruct food's components, setting the stage for science-based cooking. In this global collaboration of essays, chefs and scientists advance culinary knowledge by testing hypotheses rooted in the physical and chemical properties of food. Using traditional and cutting-edge tools, ingredients, and techniques, these pioneers create, and sometimes revamp, dishes that respond to specific desires and serve up an original encounter with gastronomic practice. From the seemingly mundane to the food fantastic -- from grilled cheese sandwiches, pizzas, and soft-boiled eggs to Turkish ice cream, sugar glasses, and jellified beads -- the essays in The Kitchen as Laboratory cover a range of creations and their history and culture. They consider the significance of an eater's background and dining atmosphere and the importance of a chef's methods, as well as the strategies used to create a great diversity of foods and dishes.This collection will delight experts and amateurs alike, especially as restaurants rely more on science-based cooking and recreational cooks increasingly explore the physics and chemistry behind their art. Contributors end each essay with their personal thoughts on food, cooking, and science, offering rare insight into a professional's passion for playing with food.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

 MANRESA: AN EDIBLE REFLECTION Kinch, Muhlke

 MUGARITZ: A NATURAL SCIENCE OF COOKING Aduriz

 NEUROGASTRONOMY Gordon Shepherd

 MOLECULAR GASTRONOMY EXPLORING THE SCIENCE OF ...

 IDEAS IN FOOD: GREAT RECIPES AND WHY THEY WORK