|
W razie pytań, wątpliwości zapraszam do kontaktu:
tel. 669-[zasłonięte]-272,
e-mail: [zasłonięte]@swojskiespecjaly.pl
formularz kontaktowy
|
|
|
|
|
Zamówienia realizuję w terminie do 8.dni lub do 14.dni- w zależności jak to jest zapisane w treści aukcji..
Jeśli zależy Państwu na pilnej wysyłce, proszę o kontakt (być może uda się wysyłkę przyspieszyć).
|
|
|
|
|
Specjały wysyłam tylko za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD.
Wysyłki realizuję od poniedziałku do środy (względnie na życzenie Kupującego w czwartek).
Specjały zamówione na kontach: Go_Podlasie_Pl oraz swojskiespecjaly pakowane są łącznie i wysyłane jedna paczką.
|
|
|
|
|
Płatności z góry dokonują Państwo tylko za specjały stało wagowe: zestawy produktów (waga gwarantowana), lub chleb.
W przypadku produktów nie stałowagowych należy wstrzymać się z płatnością do czasu otrzymania mojej wyceny.
|
|
|
|
Kiełbasa Palcówka
Na tej aukcji proponuję Państwu KIEŁBASĘ PALCÓWKĘ. Kiełbasa ta jak i inne wyroby, prezentowane na moich aukcjach, to regionalne podlaskie przysmaki. Wytwarzana jest staropolskim tradycyjnym sposobem-bez dodatków ulepszaczy i konserwantów. Mięso na palcówkę doprawiane jest gorczycą, czosnkiem, solą i pieprzem. Kiełbasa napychana jest w jelito wieprzowe.
Wędzona jest w 4 cyklach: 1 dzień wędzenia, następnie nocą suszona jest na wygaszonej wędzarni. Palcówka należy do kiełbas grubo mielonych, nie jest odparzana.
Wędliny wędzone metodą tradycyjną są o wiele łatwiejsze w przechowaniu. Nie wymagają specjalnych warunków, jak to jest w przypadku zwykłych wędlin zakupionych w sklepach. Natomiast na temat ich smaku i zapachu trudno się tu rozpisywać. Wystarczy spróbować- zapewniam- uczta dla podniebienia:)
Podana cena dotyczy 1kg. wyrobu.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą użytkownika swojskiespecjaly, produkty zamówione na obydwu kontach wysyłam w jednej paczce!!
|
|