Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

kiełki soja nasiona 350szt nasiona Wys. 24h!

21-03-2012, 13:52
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1.99 zł      Najwyzsza cena licytacji: 1.99 zł     
Użytkownik elektro24h
numer aukcji: 2197227354
Miejscowość Białystok
Kupiono sztuk: 7    Zostało sztuk: 493    Licytowało: 3    Wyświetleń: 9   
Koniec: 09-04-2012 11:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 1

Elektro24h.pl
Witamy
Zapraszam do zakupu
sprzętu na naszych
aukcjach
Kontakt z nami
Urszula Waszkiewicz
+48 [zasłonięte]-668-616
od 9.00 do 18.00
Izabela Piekut
+48 [zasłonięte]-239-061
od 9.00 do 18.00
Biuro / Sklep
85[zasłonięte]742-13 (tel./fax)
Adres sklepu
BIAŁYSTOK
PHU "IZABELA" Izabela Piekut
ul. Kawaleryjska 19/23
(pawilon nr 1)
15-325 Białystok

Godziny otwarcia:
Pn. - Pt.: 7.30 - 16.00
Sob.: 7.00 - 12.00

Mapa dojazdu:

Sklep znajduje się przy głównym wejściu na Targowicę Miejską przy biurze LECH-a
Transport
w 24h - 48h

13,50 zł
5 zł
Sposoby płatności
WPŁATA NA KONTO
PHU "IZABELA" Izabela Piekut
ul. Zelazna 9/25
15-297 Białystok
NIP: 545[zasłonięte]249-50

Nr konta: 47 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]8230022 [zasłonięte] 639513


Towar zostaje wysłany dopiero po zaksięgowaniu wpłaty na koncie każdego dnia roboczego do godz. 14.00.

PŁATNOŚĆ ZA POBRANIEM
Dopłata opłata 7,50 zł
Towar zamówiony za pobraniem do godz. 14.00 zostaje wysłany tego samego dnia.
opis aukcji
Nasiona na kiełki -
(soja)

PODNOSZĄ ODPORNOŚĆ ORGANIZMU NA PRZEZIĘBIENIA, POPRAWIAJĄ STAN SKÓRY, PAZNOKCI I WŁOSÓW, DOSTARCZAJĄ BIOTYNY. ZALECANE PRZY NIEDOKRWISTOŚCI.

Co nam dają?

Kiełki są lekkostrawnym, bogatym źródłem witamin, makro- i mikroelementów. Składniki zawarte w kiełkach są bardzo dobrze przyswajalne przez organizm, a ich stężenie jest wielokrotnie wyższe niż w nasionach czy całych roślinach. Łagodzą skutki stresu i opóźniają starzenie się komórek, obniżają poziom cholesterolu oraz pomagają w regeneracji organizmu po chorobie. Kiełki soi zawierają dużo łatwoprzyswajalnego białka, witamin z grupy B, a także A, C, E, K, PP oraz soli mineralnych, magnezu, potasu, żelaza, wapnia. Zawierają koenzym Q, opóźniający procesy starzenia oraz izoflawony zapobiegające nowotworom. Delikatne w smaku i lekko chrupiące.

Zastosowanie

Podduszone lub podsmażone zyskują delikatny, orzechowy smak. Wzbogacają smak potraw gorących, nadają się do sporządzania odżywczych, niskokalorycznych sałatek. Szczególnie polecane jako dodatek do dań orientalnych.

DOMOWA PRODUKCJA KIEŁKÓW

  • wypłukane nasiona wsyp do czystego słoika – max. 1/5 wysokości
  • zalej przegotowaną, letnią wodą i przykryj słoik gazą
  • po 12 h wylej wodę nie zdejmując gazy
  • obwiąż słoik ściereczką, aby kiełkowały w ciemności i postaw w ciepłym miejscu
  • po 12 h zalej kiełki letnią, przegotowaną wodą,
  • po 10 minutach wylej wodę – powtarzaj ten zabieg 2 x dziennie, aż kiełki będą gotowe do spożycia.

KIEŁKI SOI – po 4 – 6 dniach gotowe do spożycia.

Przechowywać w lodówce nie dłużej niż 1 tydzień.

Zapraszamy na pozostałe nasze aukcje Duży wybór nasion

i nie tylko!

Przy każdorazowym zakupie za wysyłkę płacisz tylko raz!