Kiełbasa ostrołęcka z serem
Kiełbasa ostrołęcka z serem- kiełbasa średniorozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona. Idealnie nadaję się na grilla, a także na kanapki. Swietnie smakuje na zimno jak i na gorąco. Skład: mięso wieprzowe-63,4%, ser- 9,2%(mleko, podpuszczka, stabilizator E509, barwnik E160b, substancja konserwujaca E252), mięso oddzielone mechanicznie drobiowe z kurcząt, woda, sól, skrobia ziemniaczana,białko sojowe, stabilizatory E 451, E 452, substancje zagęszczające E407, E407a, E412, E415, E425, E1412, białko zwierzęce wieprzowe, przyprawy, aromaty i ekstrakty rzypraw, dekstroza, przeciwutleniacz E316, regulator kwasowości E262, wzmacniacz smaku E621, barwniki E160c, E120, substancja konserwująca E250. Produkt zawiera soję, mleko(łącznie z laktozą)
PRODUKT W OPAKOWANIU MAP o wadze OKOŁO 0,8 kg CENA DOTYCZY 1 KG WYROBU GOTOWEGO .
(Ponieważ jest to produkt nie stało wagowy, prosimy o kontakt i wstrzymanie się z płatnością do czasu otrzymania wyceny)
Więcej informacji o firmie i jej produktach znajdziesz na stronie www.pekpol.pl |