Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

**Kiełbasa ogniskowa**swojska* wędzona-parzona

24-10-2014, 12:21
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 31.90 zł     
Użytkownik Go_Podlasie_pl
numer aukcji: 4687167807
Miejscowość Księżyno
Wyświetleń: 109   
Koniec: 24-10-2014 12:11:14
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


tel. +48 [zasłonięte] 289 272,

[zasłonięte]@swojskiespecjaly.pl

formularz kontaktowy



Wysyłki realizowane są w terminie określonym w treści każdej z aukcji.

W przypadku zakupów na kilku aukcjach obowiązuje zawsze najdłuższy termin wysyłki, specjały wysyłane są w jednej paczce.

Jeśli zależy Państwu na pilnej wysyłce, prosimy o kontakt (być może wysyłkę uda się przyspieszyć).

 



Specjały wysyłamy tylko za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD.

Wysyłki realizowane są od poniedziałku do czwartku.


 

Koszt wysyłki za granicę można znaleźć na stronie " o mnie".

 



Płatność za zamówione specjały odbywa się " z góry".

Niedopłaty/zwroty, wynikające z ostatecznej wagi specjałów rozliczamy po ich przygotowaniu do wysyłki.



Kiełbasa ogniskowa, swojska-parzona
Mięso na kiełbasę peklowane jest tradycyjnie, doprawia jedynie solą, pieprzem, majerankiem i papryką.
 Następnie kiełbasa wędzona jest przez 6 godzin gorącym dymem drzewa olchowego.
Kolejny etap to odparzanie i podsuszanie na wygaszonej wędzarni przez 24h.
W smaku bardziej pikantna, da się w niej wyczuć nutę majeranku i ostrej papryki.
Kiełbasa ogniskowa nadaje się do podsuszania, spożywania na zimno.
Polecamy również na grilla.
kiełbasa ogniskowa
Wędliny wędzone metodą tradycyjną są o wiele łatwiejsze w przechowaniu. Nie wymagają specjalnych warunków, jak to jest w przypadku zwykłych wędlin zakupionych w sklepach.
Natomiast na temat ich smaku i zapachu trudno się tu rozpisywać. Wystarczy spróbować- zapewniamy- uczta dla podniebienia:) 
Podana cena dotyczy 1kg. wyrobu gotowego.
Wszelkie pytania należy kierować na adres:
[zasłonięte]@swojskiespecjaly.pl


Standardowo specjały pakujemy próżniowo, następnie w mocny karton. Taka forma opakowania jest wystarczająca, gdy temperatura powietrza nie przekracza 15stC.


W miesiącach letnich istnieje możliwość dodatkowego zabezpieczenia wędzonek przed wysokimi temperaturami. Za dodatkową opłatą 6zł pakujemy je w torbę termoizolacyjną wraz z wielorazowym wkładem chłodzącym. Tego typu opakowanie specjalistyczne zapewnia wędzonkom właściwe przechowywanie podczas transportu.


Gwarantujemy naszym Klientom pełne zadowolenie z zakupów.

Wszystkie produkty dostępne na naszych aukcjach są legalnie dopuszczone do obrotu, mięso na wędzonki selekcjonowane- pozyskiwane z małej lokalnej ubojni, posiada zawsze świadectwo badań weterynaryjnych.

Wielu Klientów przekonała się już o smaku i jakości naszych podlaskich swojskich specjałów (wystarczy spojrzeć na komentarze na naszym drugim koncie: swojskiespecjaly ).