|
W razie pytań, wątpliwości zapraszam do kontaktu:
tel. 669-[zasłonięte]-272,
e-mail: [zasłonięte]@swojskiespecjaly.pl
formularz kontaktowy
|
|
|
|
|
Zamówienia realizuję w terminie do 8.dni lub do 14.dni- w zależności jak to jest zapisane w treści aukcji..
Jeśli zależy Państwu na pilnej wysyłce, proszę o kontakt (być może uda się wysyłkę przyspieszyć).
|
|
|
|
|
Specjały wysyłam tylko za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD.
Wysyłki realizuję od poniedziałku do środy (względnie na życzenie Kupującego w czwartek).
Specjały zamówione na kontach: Go_Podlasie_Pl oraz swojskiespecjaly pakowane są łącznie i wysyłane jedna paczką.
|
|
|
|
|
Płatności z góry dokonują Państwo tylko za specjały stało wagowe: zestawy produktów (waga gwarantowana), lub chleb.
W przypadku produktów nie stałowagowych należy wstrzymać się z płatnością do czasu otrzymania naszej wyceny.
|
|
|
|
KIEŁBASA OGNISKOWA WĘDZONA
Witam, na tej aukcji proponuje Państwu KIEŁBASKĘ 'OGNISKOWĄ' WĘDZONĄ, PARZONĄ.
Mięso na kiełbasę pekluje się tradycyjnie, doprawia jedynie solą, pieprzem, majerankiem i papryką.
Następnie kiełbasa wędzona jest przez 6 godzin gorącym dymem drzewa olchowego. Kolejny etap to odparzanie i podsuszanie na wygaszonej wędzarni przez 24h.
W smaku bardziej pikantna, da się w niej wyczuć nutę majeranku i ostrej papryki. Kiełbasa ogniskowa nadaje się do podsuszenia, spożywania na zimno, jak również do "zgrzania".
Wędliny wędzone metodą tradycyjną są o wiele łatwiejsze w przechowaniu. Nie wymagają specjalnych warunków, jak to jest w przypadku zwykłych wędlin zakupionych w sklepach. Natomiast na temat ich smaku i zapachu trudno sie tu rozpisywać. Wystarczy spróbować- zapewniam- uczta dla podniebienia:)
Cena podana w aukcji jest ceną za 1kg. kiełbasy ogniskowej.
UWAGA!! Warunki wysyłki i płatności za specjały znajdziecie Państwo na stronie "o mnie".
Pozdrawiam i zachęcam do zakupu;)
|
|