EKOPANDA.pl Delikatesy ekologiczne
tel. 32 [zasłonięte] 59
Fax: 32 [zasłonięte] 97
Tel. Kom: 798 [zasłonięte] 29 59
e-mail: [zasłonięte]@ekopanda.pl
Poczta Polska - priorytet
Do 1 kg 11,00 zł
1 - 2 kg 13,00 zł
2 - 5 kg 14,50 zł
Pobranie: + 5 zł
Kurier
Do 30 kg 17,50 zł
Pobranie + 6 zł
1. Płacę z Allegro
2. Wpłata na konto bankowe.
3. Wysyłka za pobraniem.
1. W przypadku zakupu większej ilości produktów skontaktuj się z nami w celu ustalenia kosztów wysyłki.
2. Proszę o wypełnienie formularza dostawy.
3. Wpłata pieniędzy na wskazane konto bankowe lub wpłatę poprzez system "Płacę z Allegro".
4. W tytule przelewu proszę wpisać nick z Allegro oraz numer aukcji.
Licutując na aukcji akceptujesz zasady zawarte na mojej stronie "O mnie"
KETCHUP DLA DZIECI BEZ CUKRU BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
OPIS:
Ketchup dla dzieci stworzony ekologicznych pomidorów, słodzony sokiem jabłkowym. Nie zawiera krystalicznego cukru i żadnych sztucznych dodatków: zagęstników, barwników i aromatów. Poddawany procesowi pasteryzacji, dzięki której nie zawiera konserwantów. Zamknięty szczelnie w szklanej butelce. Idealny do kanapek, przekąsek, dziecięcych paróweczek, żółtego sera, makaronu i dań z mięsem.
skład: przecier pomidorowy bio 70%, zagęszczony sok jabłkowy bio, przecier jabłkowy bio, woda, ocet winny bio, sól morska, przyprawy bio.
Wartość energetyczna: 99 kcal
Wartość odżywcza (w 100g/ml):
Białko: 2,2 g
Węglowodany ogółem: 22,1 g
Tłuszcz ogółem: 0,2 g
Błonnik: 2,1 g
Sód: 0,5 g
Produkty marki Zwergenwiese powstają w Silberstedt – niemieckiej miejscowości leżącej u styku Morza Północnego i Morza Bałtyckiego. Początkowo było to niewielkie gospodarstwo, którego właściciele szukając ucieczki od zgiełku miasta, przeprowadzili się na wieś i tam rozpoczęli produkcję wegetariańskich produktów według własnych przepisów. W 1979 roku powstała pierwsza cebulowa pasta do kanapek na bazie surowców z własnego ogrodu. Niedługo potem stworzono przyjazną środowisku linię do produkcji tych przepysznych przetworów. Wszystkie warzywa i owoce pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych od lokalnych rolników i są w jak najmniejszym stopniu przetwarzane, by zachować ich właściwości zdrowotne i smakowe.