Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kelner sztuka uslugiwania+rozmówki ANGIELSKIE

06-02-2014, 18:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 63.90 zł     
Użytkownik dyktanda-zbiory
numer aukcji: 3864485017
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 3   
Koniec: 06-02-2014 18:04:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Sztuka usługiwania

Jak być dobrym kelnerem

 

okładka

 

Oprawa: Miękka
Format: 16.5x21.0cm
Ilość stron: 234

Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej.

Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.

Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania "na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.

- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności
- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
- Typologie klientów i zasady ich obsługi
- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
- Wskazówki dla menedżerów sali
- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

Pomoc gastronomiczna w Wielkiej Brytanii

Helper. Rozmówki polsko-angielskie

Oprawa: Kartonowa Foliowana
Format: 10.5x14.5cm
Ilość stron: 192

okładka

Książka przeznaczona jest dla osób, które zamierzają wyjechać do krajów anglojęzycznych i tam pracować w sektorze gastronomii: dla kucharzy, kelnerów, podkuchennych. Może służyć pomocą zarówno osobom, które już znają język obcy i potrzebują jedynie wsparcia w postaci fachowego słownictwa, jak również tym, które dopiero rozpoczęły jego naukę i jeszcze niepewnie się nim posługują. Książka prezentuje słownictwo ogólne (zwroty podstawowe, liczebniki, określenia czasu, długości, objętości i wagi), jak również słownictwo specjalistyczne związane z uzgadnianiem warunków zatrudnienia oraz codzienną pracą w kawiarniach, pubach i restauracjach. Podaje zwroty i wyrażenia pomocne przy przygotowywaniu i serwowaniu różnych potraw. Ich uzupełnieniem jest słowniczek zamieszczony na końcu książki.

 



Dodano 2[zasłonięte]013-07 13:42
JEST MOŻLIWOŚĆ WYSYŁKI KURIEREM- SIÓDEMKĄ. KOSZT TAKI WYNOSI PRZY PRZELEWIE 14 ZŁ, PRZY POBRANIU 15 ZŁ