Kawior czerwony z łososia (Gorbusza) 250 gr.
Waga netto: 250 gr.
Delikates na specjalną okazję
Termin przydatności 6 mies.
przy temperaturze przechowywania od 0° do +6°C
Delikatny smak kawioru z gorbuszy po prostu rozpływa się w ustach
i ma delikatny smak morza.
Kawior z tej ryby stał się popularny z dwóch przyczyn.
Po-pierwsze, gorbusza wśród łososiowatych jest najbardziej płodną.
Po-drugie smak jej kawioru jest miękki, uniwersalny
i dlatego najbardziej lubiany.
Ziarenka mają około 5 mm średnicy, powłoka niezbyt mocna,
kolor pomarańczowy lub jasnopomarańczowy.
Uważa się, że czerwony kawior gorbuszy jest najsmaczniejszy!
Ten gatunek ikry jest przetwarzany mechanicznie ,
więc pod czas procesu technologicznego
ziarenka kawioru mogą być uszkadzany .
W związku z czym jest wyższa zawartość cieczy ,
lecz nie wpływa to absolutnie na smak kawioru .
Skład: Kawior z Gorbuszy, sól, E200
Uwaga !
W związku z tym że kawior należy przechowywać w temperaturze od 0° do +6°C,
towar wysyłamy od poniedziałku do czwartku,
pakujemy wymagające chłodzenia produkty w specjalne pojemniki termiczne
oraz dołączamy wkłady chłodzące,
utrzymujące odpowiednią temperaturę do 48 godz. Zaraz po spakowaniu przesyłki kierowane do kuriera,
który dostarcza je Państwu już następnego dnia.
Dlatego też prosimy zawsze podawać aktualny adres,
pod którym przesyłka będzie odebrana w dniu doręczenia
(aby nie leżała awizowana)
W razie pytań proszę o kontakt :
tel. 782[zasłonięte]806 lub e-mail : [zasłonięte]@wp.pl