|
|
IRMAR SP.JAWNA WARSZAWA ul.Świętokrzyska 30
VIS A VIS PAŁACU KULTURY
telefon : 022[zasłonięte]5368 ; 602[zasłonięte]664 mail : [zasłonięte]@op.pl |
|
|
|
|
1.wszystkie oferowane przez firmę IRMAR towary są nowe orginalne w fabrycznych opakowaniach i posiadaję pełną gwarancję
2 po dokonaniu zakupu prosimy o kontakt mailowy w przypadku :wysyłki na inny adres niż ten z danych allegro,przesyłki za pobraniem,wystawienia faktury vat
3 nie wysyłamy za pobraniem allegrowiczom z dużą ilością nagatywów
4 kupujący pierwszy wystawia komentarz
5 do każdego zakupu wystawiamy paragon lub na życzenie f vat
|
|
|
|
|
Towar wysyłamy kurierem UPS max w 2 dni po zaksięgowaniu wpłaty.
|
|
|
|
|
nr rachunku: 74 1020 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0970002 [zasłonięte] 000205
|
|
|
|
|
|
Opis
Mukka Express to najciekawszy model model z gamy kawiarek Bialetti . Za jego pomocą można zrobić tradycyjne włoskie espresso oraz umożliwia przygotowanie prawdziwego włoskiego cappuccino i latte. Ekspres ma wbudowany unikalny mechanizm spieniania mleka który pozwala na błyskawiczne przygotowanie cappucino i latte. Ekspres składa się z : dolnego zbiornika na wodę, sitka z lejkiem na kawę i zbiorniczka górnego na mieloną kawę. Proces parzenia wspaniałego espresso jest bardzo prosty. Podgrzewana woda zamienia się w parę wodną i pod ciśnieniem przedostaje się do zbiorniczka górnego, przechodząc przez umieszczoną w sitku kawę.
Wykonana jest z wmocnionego aluminium malowanego proszkowo odporną na temperaturę farbą oraz nie nagrzewające się uchwyty z silikonu.
Sposób parzenia kawy w ekspresie:
- odkręć górny zbiornik ekspresu
- napełnij dolny zbiornik wodą max do zaworu bezpieczeństwa
- włóż sitko i wypełnij je kawą bez ubijania
- przykręć górną część kafeterii i postaw na źródle ciepła
- Proces parzenia kawy zakończy się, jak tylko ekspres zacznie wydawać charakterystyczny odgłos bulgotania. Wówczas należy zdjąć ekspres ze źródła ciepła-aromatyczne espresso gotowe!!!
- jeśli chcemy otrzymać kawę latte postępujemy identycznie z tym ,że do górnego zbiornika wlewamy mleko.
- w celu otrzymania cappucino postępujemy identycznie jak przy parzeniu latte z tym ,że dodatkowo wciskamy
- przycisk zaworu ciśnienia umieszczony w górnej części ekspresu
|
|
|