789 [zasłonięte] 589
FOTOPROJEKCJA
Michał Kamiński
NIP: 844[zasłonięte]142-99
Akceptujemy poniższe formy płatności:
- wpłata na konto
701[zasłonięte]200400[zasłonięte]10264[zasłonięte]261
- za pobraniem
- odbiór osobisty
Do każdego produktu dołączamy paragon.
NA ŻYCZENIE FAKTURA VAT
List polecony priorytetowy 8 zł
Przesyłka kurierska 15 zł
Przesyłka kurierska pobraniowa 18 zł
Odbiór osobisty 0 zł
Do każdego produktu dołączamy paragon, proszę go zachować, gdyż jest on podstawą do reklamacji.
|
Nie daj się nabrać na zieloną kawę, która nadaje się tylko do wypalania!
(przykładem jest Brazylia Santos).
Nasza kawa jest bogata w kwas chlorogenowy (ACG).
Jest ona świetnym środkiem na odchudzanie!
Nasze kawy kupiły już setki klientów, którzy wystawili nam pozytywne komentarze.
Nie kupuj kawy od przypadkowych osób. Kup u nas!
Masz pewność, że produkt jest wysokiej jakości.
Zielona kawa ma inne właściwości niż palona.
Co to jest zielona kawa?
Są to świeże ziarna kawowca, które nie zostały poddane procesowi palenia ani fermentacji. Pamiętaj, że to jednak nie powoduje, że jej smak nie przypomina cudownej woni palonej kawy. Nie jest ona pijana tylko przez osoby pragnące schudnąć ale także przez smakoszy dobrej kawy!
SEKRET KAWY
Sekretem zielonej kawy jest zawarty w niej kwas chlorogenowy (ACG), który spowalnia przyswajanie cukrów i zapobiega odkładaniu ich w organizmie w postaci tłuszczu.
JAK DZIAŁA KAWA ZIELONA?
Ekstrakt z ziaren zielonej kawy ma działanie poprawiające metabolizm glukozy i tłuszczu w organizmie i przez to ułatwia utratę wagi ciała u osób z nadwagą a także może obniżać ciśnienie tętnicze krwi. Zawiera bardzo liczne antyoksydanty i jest bogatym źródłem kwasów chlorogenowych, którym przypisuje się najważniejsze właściwości preparatów z ziaren zielonej (nieprażonej) kawy.
NA CZYM POLEGA JEJ DZIAŁANIE?
Zielona kawa zawiera kwas chlorogenowy ACG, który według badań naukowych opóźnia przyswajanie cukrów i zapobiega magazynowaniu się tłuszczu. Dodatkowo kawa wspomaga spalanie tłuszczu i dostarcza antyoksydanty.
SPOSÓB PARZENIA
Ziarenka zielonej kawy można zalać gorącą wodą i poczekać, aż napój nabierze lekko zielonego koloru.
Wtedy napar nadaje się do picia.
Drugim sposobem jest zgniatanie ziaren w moździerzu.
Zgniecioną zieloną kawę zalewamy gorącą wodą i pijemy.
Nie polecamy mielenia zielonych ziaren kawy w młynkach i ekspresach.
Mogą one spowodować uszkodzenie urządzenia.
Gwarancją niebywałej jakości naszych kaw są ziarna pochodzące z najlepszych plantacji, które niejednokrotnie są ręcznie selekcjonowane.
To daje nam pewność, że jej smak i aromat trafi w gusta naszych klientów.
|