Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kawa z Topinamburu dla cukrzyków z korz mniszka

10-05-2015, 15:44
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9.60 zł     
Użytkownik pmichalus
numer aukcji: 5314504170
Miejscowość Siemiatycze
Wyświetleń: 9   
Koniec: 10-05-2015 14:17:13
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




© PanelReklamowy



Untitled Document

baner


Kontakt

tel. 724 [zasłonięte] 928

e-mail: [zasłonięte]@gazeta.pl

ul. 11 Listopada 1

17-300 Siemiatycze



Wysyłka

Termin i sposób wysyłki podany jest na każdej naszej aukcji.


Bank

Dane do przelewu

PKO BP
50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581169 [zasłonięte] 209002



Sprzedam Kawę z Topinamburu z dodatkiem korzenia mniszka.

Produkt z certyfikatem ekologicznym. Zawartość 200g.

Kawa dla cukrzyków.

 

Kłącze topinamburu zawiera inulinę, Fe, Potas, jest także bogate w wit C i B1.

Ma także bardzo niski indeks glikemiczny a cechy te powodują, że produkty z topinamburu są doskonałym środkiem wspomagającym dla cukrzyków. Dodatek mniszka, który również często jest składnikiem mieszanek przeciw cukrzycowych, wzmacnia działanie topinamburu oraz powoduje, że nasz produkt działa pobudzająco i otruwająco oraz reguluje trawienie.

 

skład -prażone kłącze topinamburu 60%, prażony korzeń mniszka lekarskiego 37%, kardamon, cynamon, goździki 3%.

 

Sposób użycia-Jedną czubatą łyżeczkę kawy w przeliczeniu na 1 szklankę wody, wsypać do naczynia i gotować około 2-3 minuty. Odstawić na 5-10 minut, przelać do filiżanek. Można dodać mleko lub śmietankę lub posłodzić wg upodobań.

 

Koszt wysyłki w opcjach dostawy.

 

Zapraszam na inne moje aukcje gdzie można kupić wiele ziołowo-owocowych herbat, przypraw i inne zdrowe rzeczy.

Kawa z Topinamburu  dla cukrzyków z korz mniszka

 

2013 Magia Natury. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie rozbudujsklep.pl
[zasłonięte]@rozbudujsklep.pl