Dzięki tej wyjątkowej książce zawierającej ponad 40 inspirujących przepisów na czekoladowe słodkości, poczujesz się jak prawdziwy cukiernik! Znajdziesz tu także wiele cennych wskazówek, jak dekorować i przechowywać słodkie wyroby, a pomysły na oryginalne opakowania pozwolą Cię zamienić te małe cukiernicze dzieła sztuki w niezapomniane prezenty dla bliskich. Ulegnij więc pokusie i już dziś spróbuj przygotować klasyczne kulki rumowe, trufle maślano-waniliowe czy praliny orzechowe. Wypróbuj też przepisy na inne słodkie kompozycje: praliny cappucino z krokantem, cukierki śmietankowo-kawowe oraz wyśmienite szampańskie praliny lodowe. A gdy już je zrobisz, po prostu delektuj się ich smakiem. Gotowe smakołyki można również zapakować do dołączonych różnokolorowych, ozdobnych pudełek – będą niezapomnianymi prezentami dla najbliższych!
Nie wyobrażasz sobie początku dnia lub spotkania towarzyskiego bez filiżanki aromatycznej kawy z pysznymi dodatkami? Zastanawiałeś się kiedykolwiek, jak profesjonalny barista wyczarowuje niezwykłe wzory na powierzchni kawy? Sięgnij po tę książkę i stwórz z codziennego napoju wyjątkowe dzieło sztuki. Dzięki prostym opisom i szczegółowym fotografiom nauczysz się krok po kroku przyrządzania różnych rodzajów kawy i kawowych drinków (m.in. kawy po karaibsku, Royal Coffee) oraz wykonywania na ich powierzchni kunsztownych wzorów. Będziesz zaskoczony, jak łatwo można przyrządzić, ozdobić i podać kawę niczym profesjonalny barista. W książce znajdziesz również przepisy na fantastyczne ciasta, ciasteczka i desery z dodatkiem kawy. Z tą książką zaczarowany i aromatyczny świat kawy nie będzie miał tajemnic!
kupujesz wypełnij - formularz płacę
niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU: P.P.H.U Najbar Mirosław ul.Batorego 24 43-100 Tychy ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368