|
Cellini Caffe' Crema Speciale. Powstała z najbardziej wyselekcjonowanych ziaren arabiki i robusty. Powstała z najbardziej wyselekcjonowanych ziaren arabiki i robusty. Dzięki tej szczególnej mieszance Crema Speciale jest idealna dla tych którzy uwielbiają kawy bazujące na espresso i mleku np. Cappuccino czy Latte Macchiato. Jest mocna i aromatyczna. Palona jest z wyjątkową dbałością, a ziarna są natychmiast zabezpieczane by zachować pełen smak i aromat. |
|
Cellini Caffe' Crema Aroma Crema e Aroma to mieszanka najwyższej jakości produktów z centralnej Ameryki oraz wyselekcjonowanych brazylijskich ziaren. To charakterystyczny i niepowtarzalny aromat. Jej bogata crema tworzy imponującą kawę. |
|
Cellini Caffe' Prestigio Cellini Prestigio 100% Arabiki jest na szczycie naszej gamy produktów Retail. Jest mieszanką najwyższej jakości ziaren Arabiki z centralnej i południowej Ameryki. Powolny proces palenia, zgodny z włoska tradycją zwiększa aromat. Ta kawa oferuje subtelny smak oraz przyjemną kwaskowość. Dzięki niskiej zawartości kofeiny możesz cieszyć się smakiem Ciellini Prestigio o każdej porze dnia. |
|
SUPERBAR 60% ARABIKA 40% ROBUSTA MOKARABIA SUPERBAR to tradycyjna włoska mieszanka, wyśmienicie zbilansowana o intensywnym, zdecydowanym smaku. Mokarabia SuperBar dzięki odpowiedniemu dodatkowi Robusty dodaje mieszance idealny smak. Idealna do: Espresso, Macchiato, Latte |
|
REGAL 80% ARABIKA 20% ROBUSTA MOKARABIA Regal kawa ziarnista, to mieszanka dająca kawie słodką, gęstą kremową nutę. W jej skład wchodzą najwyższej klasy Arabika z Ameryki Południowej i delikatna Arabika z Ameryki Centralnej oraz ceniona w świecie indonezyjska Robusta, dzięki której otrzymamy obfitą creme. Idealna do: Cappuccino, Cafe Creme, Latte Idealna do: Cappuccino, Cafe Creme, Latte |
|
PRESIDENT 100% ARABIKA MOKARABIA PRESIDENT 100% Arabica to mieszanka wysokiej jakości kolumbijskich ziaren. Odpowiedni dobór gatunków kawy, duże doświadczenie w selekcji ziaren oraz powolny i staranny proces palenia pozwala cieszyć się kawą o delikatnym, aromatycznym i słodkim smaku oraz gęstą konsystencją. Idealna do: Espresso, Cafe Creme, Latte |
|
Mokador Gran Miscela 95%arabika 5%robusta MISCELA MOKADOR bo tak brzmi pełna nazwa tej wysoko gatunkowej kawy to połączenie wieloletniego doświadczenia w wyborze ziaren z najnowszymi technikami wypalania. Zastosowane w tej mieszance Brazyliskie odmiany Santos w połączeniu z Coloubien arabika jak i ostrymi nutami Tarazu z Kostaryki komponują się w niesamowite uczucie smakowe. |
|
Mokador Florita 80 % arabika 20 % robusta MOKADOR FLORITA to mieszanka arabiki z Kostaryki odmiany tarazu jak też ziaren Gwatemalskich w połączeniu z wysokiej jakości indyjską Robustą tworzy delikatną kawę o kwiatowym aromacie i kremowo słodkawym posmaku Idealna do: Cappuccino, Cafe’ Créme, Latte |
|
Mokador Brio Miscela Bar 60 % arabiki 40 % robusty MOKARABIA PRESIDENT 100% Arabica to mieszanka wysokiej jakości kolumbijskich Arabik. Odpowiedni dobór gatunków kawy, duże doświadczenie w selekcji ziaren, oraz powolny i staranny proces palenia pozwala cieszyć się kawą o delikatnym, aromatycznym i słodkim smaku oraz gęstej konsystencji. Mokarabia Idealna do: Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato |
|
Caffein Miscela Bar 50% Arabica 50% robusta Espresso intensywnego aromatu, pełne smaku, ziarnista 50% Arabica 50% Robusta. Mocny smak z doskonałym kremowym wykończeniem. Ziarna wybrane z najlepszych części Ameryki Południowej, zwieńczone łagodnym smakiem z Centralej Ameryki. Mieszanina tradycyjnych kawiarni Roversi. |