Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KASZA MANNA BIO 500 g - BIO PLANET

16-05-2014, 16:43
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5.82 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 5.82 zł     
Użytkownik eko_poziomka
numer aukcji: 4159464805
Miejscowość Milanówek
Licytowało: 1    Wyświetleń: 11   
Koniec: 16-05-2014 15:57:03
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail: [zasłonięte]@ekopoziomka.pl

 

tel. 509 [zasłonięte] 477

 

gg: 44[zasłonięte]191

 

Wpłaty można dokonać poprzez:

 

PayU (płatność poprzez Allegro)

Pobranie (płatność przy odbiorze)

- Przelew (wpłata na konto)

 

Poziomka Marta Racinowska

ul. Bliska 5/27

05-822 Milanówek

 

ING 16 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 985154

Kurier DPD do 30kg:

- przedpłata 16 zł 

- pobranie 20 zł

 

Paczkomaty do 25kg:

- 10 zł

 

Poczta Polska - według aktualnego cennika Poczty Polskiej + 50 gr opakowanie

Kupując na naszych aukcjach akceptujesz regulamin zawarty na stronie "O mnie"

 

 

KASZA MANNA BIO 500 g - BIO PLANET

 

 

Skład: 
kasza manna* 100% (*składniki ekologiczne objęte certyfikatem kontroli).


Opis:
Ekologiczna kasza manna (grysik) jest otrzymywana w trakcie przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej. Zawiera gluten, co jest jej zaletą w przygotowywaniu puddingów i legumin, czy popularnej, gęstej kaszki manny z owocami. Doskonale sprawdza się również jako dodatek do zup, ciast, wypieków i zapiekanek. 


Sposób przygotowania kaszki manny na mleku: 
zagotować 1/2 l mleka, do gotującego się mleka wsypać 3 łyżki stołowe kaszy. Gotować ok. 5 min. od czasu do czasu mieszając. 


Informacja alergiczna:
Produkt zawiera alergen: gluten. Może zawierać alergeny: orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję oraz mleko (łącznie z laktozą) ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.