|
|
Sklep tradycyjny
„Eko-Młociny Żywność Ekologiczna”
ul. Kasprowicza 145 lok. A4 (przy stacji metra Młociny
mapka poniżej) 01-949 Warszawa
Zapraszamy:
Poniedziałek 11-19 Wtorek-Piątek 9-19 Sobota 9-13
(Wyłącznie tym czasie odpowiadamy na Państwa zapytania oraz prowadzimy realizację zamówień)
|
|
|
|
- Kupując na kilku naszych aukcjach lub większą ilość produktów – prosimy poczekać na mail odnośnie kosztów wysyłki
- Oczywiście całość zamówienia wysyłamy w 1 przesyłce
- Zamówienie wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie
Wpłata na konto
1 szt. 7,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/9,00 zł (priorytetowa)
2 szt. 9,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/12,10 zł (priorytetowa)
3 szt. 11,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/13,00 zł (priorytetowa)
Przesyłka za pobraniem - płatna przy odbiorze
1 szt. 12,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/15,50 zł (priorytetowa)
2-3 szt. 14,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/17,00 zł (priorytetowa)
Paczka do 30 kg niezależnie od ilości produktów
Wpłata na konto – 17,50 zł Przesyłka za pobraniem- 23,99 zł
PRZY ZAMÓWIENIU POWYŻEJ 200 zł - WYSYŁKA GRATIS
(dla przesyłek za pobraniem - powyżej 300zł)
|
|
|
|
Wpłata na konto (w tytule przelewu prosimy wpisać JEDYNIE NICK Z ALLEGRO)
79 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 470444
Do każdej przesyłki dołączamy paragon lub na życzenie fakturę VAT.
|
|
|
Witamy w sklepie Eko-Młociny!
Karpatka ciasto w proszku
Sposób przygotowania:
Przygotować:
- 1 margarynę
- 1 masło
- 500 ml mleka
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 5 jajek
Ciasto:
Zagotować 300 ml wody z 1/2 margaryny, następnie dodać zawartość torebki i dobrze wypażyć. Wystudzić. Do zimnej masy wbijać kolejno po jednym jajku, miksować około 5 minut.
Ciasto podzielić na dwie równe części. Każdą z nich rozprowadzić cienką warstwą na blaszce o wymiarach ok. 25 x 30cm.
Wstawić do nagrzanego do temperatury 220 st. C piekarnika i piec kolejno przez ok. 30 minut do uzyskania złocistego koloru.
Upieczone i wystudzone ciasto przełożyć przygotowanym kremem i posypać cukrem pudrem.
Krem:
Z ilości 500 ml mleka odlać 1 szklankę i rozpuścić w niej zawartość torebki z kremem. Pozostałe mleko zagotować.
Na gotujące się mleko wlać rozprowadzony proszek. Całość chwilę gotować, energicznie rozcierając grudki.
Po wystudzeniu zmiksować masę z kostką miękkiego masła i 1/2 kostki margaryny. Do smaku dodać 1 łyżeczkę soku z cytryny.
Skład: skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia kukurydziana, substancje zagęszczające: guma guar, emulgator: lecytyna rzepakowa i mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, pektyna, błonnik pokarmowy, proszek do pieczenia bezglutenowy, regulator kwasowości E575, cukier.
|
DATA WAŻNOŚCI
10 miesięcy od daty produkcji
|
|
WAGA PRODUKTU
500 gr.
|
wartość odżywcza |
w 100 g produktu: |
Tłuszcze |
0.48 g |
Wartość energetyczna (w 100g) |
1473 kJ/347 kcal |
Białko |
1.31 g |
Węglowodany |
84.3 g |
© AllegroPromo
|
|