Karagen E407
Otrzymywany jest z wodorostów morskich należących do klasy Rodophyceae.
Funkcja technologiczna karagenu:
Zagęstnik, substancja żelująca, stabilizator, nosnik.
Zastosowanie:
Właściwości żelujące i wiązania wody wykorzystuje się do produkcji niecukrowych dżemów, galaretek oraz przetworów mięsnych. Natomiast właściwości stabilizujące wykorzystuje się w wyrobach takich jak: keczupy, napoje, produkty mleczne i mlekopodobne. Służy również do wyrobu żywności niskokalorycznej.
Zmiana konta:
Informujemy, iż od dnia 20.12.2013r. uległa zmiana naszego konta na Allegro. Zamówione produkty z dwóch kont wysyłamy jedną przesyłką.
Sprawdź nasze wcześniejsze komentarze!
DOSTAWA:
Przesyłki nadajemy w ciągu maksymalnie 48 godz. w dni robocze po zaksięgowaniu środków na koncie. Koszt wysyłki znajduje się w górnej części strony w zakładce "dostawa i płatność".Wysyłamy wiele produktów w jednej paczce.
Maksymalna waga jednej przesyłki kurierskiej - 30 kg
Maksymalna waga listu poleconego priorytetowego - 300 g
OPAKOWANIE:
Nasze produkty pakowane są w przeźroczyste torebki strunowe typu doypack. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną. Dzięki specjalnie zaprojektowanej strunie możesz je wielokrotnie otwierać i zamykać. Nie musisz przesypywać produktów do pojemniczków, ponieważ nie wietrzeją i są chronione przed wilgocią. Dzięki rozkładanemu dnu torebki są stabilne i nie są wywrotne.
Na każdym opakowaniu umieszczona jest etykieta zawierająca termin przydatności do spożycia, wagę, numer partii i kraj pochodzenia danego produktu.
POZOSTAŁE OFERTY:
© PanelReklamowy
|