PKO BP o/Ostrołęka
Numer kontakt do wpłat:
72 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]8020002 [zasłonięte] 014888
Sadowniczy_pl
Kadzidło 41
07-420 Kadzidło
Towar jest wysyłany zarówno po otrzymaniu płatności na konto jak również za pobraniem.
WPŁATA: paczka do 30kg.
18zł
POBRANIE: paczka do 30kg.
26zł
|
Pomagamy Twemu ZDROWIU I SYLWETCE !!!
Kapusta czerwona nasiona na kiełki - 10 g
|
|
Kiełki kapusty czerwonej są bogate w witaminy A, B, C, E, H, K, PP i liczne aminokwasy. Zawierają spore ilości żelaza, magnezu, wapnia, potasu, siarki i mikroelementy (selen, jod). Są źródłem sulforafanu, który niszczy lub hamuje wzrost komórek rakowych.
|
KIEŁKUJ Z NAMI I ŻYJ ZDROWO
Kiełki są najbardziej
kompletnymi i odżywczymi produktami z obecnie dostępnych, naturalnych pokarmów w dzisiejszych
czasach. Są one „żywymi” witaminami" , minerałami, enzymami jak i białkami.
Osoby, które o kiełkach
nie mają żadnej wiedzy, przede wszystkim kojarzą je z ekscentryczną
dietą wegetarian. I nie ma się co weganom dziwić, ponieważ malutkie nasiona
są "koncentratem" wszystkich najważniejszych substancji i pierwiastków.
W początkowej fazie wzrostu roślinka wytwarza największą ilość enzymów,
które wspaniale wpływają na nasz organizm.
Kiełki mają ogromne znaczenie i pole do popisu przy odchudzaniu- zawarte
w kiełkach białka, cukry, tłuszcze, błonnik i witaminy
uelastycznią zastałe w zimie mięśnie. Większość witamin z grupy B, a
także witamin A, C, E i H przyczynią się do prawidłowego rozwoju i
funkcjonowania całego organizmu. Białko roślinne pomoże odbudowywać
komórki i tkanki, natomiast potas ujędrni mięśnie i zatrzyma proces ich
wiotczenia.
|
|
Kiełki kapusty czerwonej są bogate w witaminy A, B, C, E, H, K, PP i liczne aminokwasy. Zawierają spore ilości żelaza, magnezu, wapnia, potasu, siarki i mikroelementy (selen, jod). Są źródłem sulforafanu, który niszczy lub hamuje wzrost komórek rakowych.
Kiełki kapusty czerwonej są bogate w witaminy A, B, C, E, H, K, PP i liczne aminokwasy. Zawierają spore ilości żelaza, magnezu, wapnia, potasu, siarki i mikroelementy
(selen, jod, mangan, lit). Są także źródłem sulforafanu, który niszczy lub
hamuje wzrost komórek rakowych. Wzmacniają organizm i układ immunologiczny.
Kiełki
kapusty czerwonej są bogate w witaminy A, B, C, E, H, K, PP i liczne
aminokwasy. Zawierają spore ilości żelaza, magnezu, wapnia, potasu,
siarki i mikroelementy
(selen, jod, mangan, lit). Są także źródłem sulforafanu, który niszczy
lub
hamuje wzrost komórek rakowych. Wzmacniają organizm i układ
immunologiczny.
Jedno
z najlepszych źródeł witaminy C, szczególnie w okresie
jesienno-zimowym. Zawierają większe ilości tej witaminy niż kiełki
kapusty białej.
Wyraziste
w smaku, doskonałe jako podstawa sałatek. Z racji pięknego koloru są
również cenne jako ozdoba dania czy talerza, a sama barwa inspiruje do
tworzenia pięknych dań.
Mają działanie antynowotworowe i antymiażdżycowe.
Doskonale wzmacniają układ nerwowy oraz odpornościowy, zatem nieocenione w okresach przesileń.
Aby kiełki były najwyższej
jakości najlepiej wyhodować je we własnym zakresie. Kiełki to pokarm ożywiony. Muszą
być świeżo zebrane prosto z kiełkowego ogródka - kiełkownica, zawierają wtedy najwięcej enzymów,
witamin, minerałów. Kiedy włożymy je od razu do lodówki ich siła życia w
nich pozostanie, będą one jedynie wolniej dalej rosnąć.
Gramatura: 10 g
|
1. Najszersza oferta - na aukcjach dostępne jest ok. 30 gatunków roślin z gruntu.
|
2. Wysyłamy za pobraniem - nie boimy sie swoich sadzonek!!
|
3. Najtańszy transport.
|
4. Wysyłamy rośliny zapakowane w taki sposób, by przetrwały podróż bez uszkodzeń, używamu specjalnie wymyślonych przez nas opakowań z zamkami. |
5. Proponujemy Ci dobrą, uczciwą transakcję. Doskonałe relacje wymagają czasu, dlatego nie przedkładamy jednorazowego zysku nad
budowanie trwałych relacji. |
6. Szanujemy Twój czas, dlatego nieustannie poszukujemy nowych sposobów na to by współpraca z nami była prosta i przyjemna. |
7. Utrzymujemy stały kontakt z klientami i nie zapominamy mówić "Dziekuję". |
|
POLECANE PRODUKTY
|
|