KAMIENIE DO PIZZY "CARNETTI" DOPUSZCZONE SĄ DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ I SĄ GWARACJĄ NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI WYPIEKÓW.
ZESTAW DO PIZZY OKRĄGŁY KAMIEŃ DO PIZZY o średnicy 35cm i grubości 3 cm + instrukcja użytkowania z przepisem na cienkie ciasto na pizzę.
2 duże łopatki do pizzy (szerokośc 33cm).
Tylko teraz w promocyjnej cenie 89pln.
Mamy wielki zaszczyt i niewątpliwą przyjemnośc zaproponowac Państwu kamień do pieczenia pizzy włoskiej firmy "CARNETTI". Bazując na wieloletnim doświadczeniu w budowaniu pieców do pizzy i pieców chlebowych włoscy fachowcy stworzyli produkt mający w domowym piekarniku stworzyc warunki podobne do tych jakie panują w prawdziwym szamotowym piecu do pizzy.
Kamień do pizzy "CARNETTI" to:
1.Kształt kamienia-okrągły, najlepiej dostosowany do tego by w domowym piekarniku upiec naprawdę dużą 35-cio cetymetrową pizzę.
Grubośc 3 cm to warunek konieczny do uzyskania najlepszych efektów pieczenia.
Okrągły kamień do pizzy "Carnetti" to przebój sprzedażowy we Włoszech, Hiszpanii i inych krajach europejskich.
2.Włoska jakość- kamień wykonany jest z naturalnej gliny szamotowej. Zaawansowana technologia produkcji pozwoliła na stworzenie produktu o dużej porowatości i akumulacyjości, co jest konieczne do uzyskiwania doskonałych wypieków.
3.Estetyka wykonania jest na najwyższym poziomie.W kamień wtopiony jest napis "CARNETTI" będący gwarancją oryginalności wyrobu.
Okrągły kamień do pizzy "CARNETTI" - dane techniczne:
- średnica 35 cm , grubośc 3 cm, waga 5.8 kg
-zrobiony jest z wysokiej jakości szamotu NATURALNEGO- wypalonego materiału ceramicznego- BEZ ŻADNYCH dodatków i polepszaczy
-zwiększona akumulacyjnośc kamienia pozwala upiec wiele pizz po jednym nagrzaniu
-duża porowatośc kamienia pomaga w pochłanianiu wody z ciasta dzięki czemu dostajemy chrupiącą,kruchą pizzę
-zaletą naszego kamienia do pizzy jest także oryginalny,rustykalny wygląd
Łopatka do pizzy-PRODUKT WYRABIANY RĘCZNIE :
-wymiary 35cm x 33cm
-tworzywo - sklejka wodoodporna Z DREWNA EGZOTYCZNEGO
-na niej najwygodniej rozwałkowac ciasto ,zsunąc z niej pizzę na kamień i wyciągnąc przy jej pomocy z piekarnika
-łopatki można też używac jako (zamiast) talerza do pizzy
-DRUGA ŁOPATKA NAPRAWDĘ PRZYDAJE SIĘ
Pizzę przygotujemy na łopatce i z niej zsuwamy ją na kamień do piekarnika.Czekając na upieczenie pierwszej pizzy przygotowujemy drugą na łopatce.Po kilku minutach wyjmujemy upieczoną pizzę używając drugiej łopatki,bo przecież na pierwszej leży przygotowana do pieczenia pizza..
Od 1 do 3 zestawów za przesyłkę płacą Państwo 24 pln.
Po więcej informacji zapraszamy na stronę.
kamiendopizzy.pl
NASZE KAMIENIE NIE MAJĄ USZKODZEŃ !
KAMIENIE ZAMÓWIONE DO 12.00 WYSYŁANE SĄ TEGO SAMEGO DNIA.
|