Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kakao mocno odtłuszczone bio 125 g

25-05-2014, 11:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13.99 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 13.99 zł     
Użytkownik sklepnazdrowiepl
numer aukcji: 4185394431
Miejscowość Wrocław
Licytowało: 1    Wyświetleń: 22   
Koniec: 25-05-2014 11:22:51
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

505 [zasłonięte] 914
(10-14)

Kurierem
Koszt wysyłki kurierskiej do 30kg
Przelew - 13 zł
Pobranie - 16 zł

Paczkomaty InPost

Przelew - 7,99zł


Kurier48
do 30kg - 9,99zł
pobranie  12,99 zł

 

Kupując na kilku naszych aukcjach, za wysyłkę płacisz tylko raz!

Przy zakupie powyżej 250 zł przesyłka kurierska gratis



20 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2260002 [zasłonięte] 030789
1. Towary sprzedawane przez Nas są nowe, w 100% oryginalne.
2. Do każdego zakupionego produktu dołączamy paragon lub na życzenie klienta fakturę vat.
3. Po licytacji poinformuj nas o preferowanym sposobie płatności (wpłata na konto lub wysyłka za pobraniem).
4. Dokonując przelewu za zakupiony towar prosimy w tytule wpisać nick z allegro.
5. Pełny regulamin dostępny jest w zakładce " O mnie".

Kakao mocno odtłuszczone bio 125 g


Kakao zawiera wysoki poziom epikatechiny, która jest tak ważna, że należy ją uważać za coś w rodzaju witaminy. "Jeśli te obserwacje są trafne, można powiedzieć bez wahania, że należą one do najdonioślejszych w dziejach medycyny. Epikatechina to flawonoid występujący w herbacie, winie, czekoladzie, niektórych owocach i warzywach. Flawonoidy są usuwane z produktów spożywczych zawierających kakao, ponieważ mają gorzki smak. Mleko i cukier, z którymi w krajach rozwiniętych na ogół pije się kakao, także obniżają jego zdrowotne właściwości. Kakao o zachowanych flawonoidach, używane do produkcji gorzkiej czekolady, polepsza ukrwienie mózgu i może poprawiać pamięć krótkoterminową. Naukowcy z Nottingham wykazali, że wypicie kakao bogatego w flawonoidy poprawia krążenie na dwie do trzech godzin.

Produkt rolnictwa ekologicznego,bez syntetycznych konserwantów i barwników.

Zawiera 13% masła kakaowego (w 100)g.

Zastosowanie :Doskonałe do napojów,gorącej czekolady,ciast i deserów.

Skład: ziarno kakaowca bio 100%

Aukcja wystawiona przy użyciu integracji PrestaShop 1.4 z Allegro - Bitelektro.pl
{photo1_b}
{photo2_b}
{photo3_b}