Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kakao 100% belgijskie 1kg alkalizowane Callebaut

13-02-2014, 12:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 49.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 49.90 zł     
Użytkownik WWW_SOTI_PL
numer aukcji: 3931704135
Miejscowość Bobrowniki
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 3    Wyświetleń: 100   
Koniec: 13-02-2014 10:52:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki
NIP: 498[zasłonięte]014-41
REGON: 240[zasłonięte]043

wpis do EDG: 9595/2006

E-mail: [zasłonięte]@soti.pl

Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30

Telefon komórkowy: 510-[zasłonięte]-324

Pracujemy od poniedziałku do piątku
w godzinach: 9.00 - 17.00



Kurier GLS:

Kurier przelew: 16,50 zł

Kurier pobranie: 22,00 zł



Wysyłka Pocztą Polską:

Paczka pocztowa priorytetowa 10,50 zł

Poczta Polska pobranie: 13,50 zł



Odbiór paczki w punkcie:

Przesyłka Standard: 8 zł

Przesyłka Pobranie: 11 zł

KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ


Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach

Zobacz mapę dojazdu

Numer konta bankowego:

Alior Bank:

18 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 392279

Dane do przelewu:

SOTI
ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki



Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".

Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.

Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".



 

Panelealle galeria zobacz także




Kakao w proszku Callebaut Cacao Barry
Extra Brute

opakowanie 1kg



cena tylko 49,90 zł





Stu procentowe, aromatyczne kakao w proszku o intensywnym  czerwonawym kolorze
Idealne do pokrycia trufli oraz dekoracji deserów

 

Dane techniczne:
  • % Kakao alkalizowane: 100%
  • % Masy masła kakaowego: 22/24%
  • Opakowanie: 1kg
  • Data ważności: 13.10.2014

 
Zastosowanie:
  • do kremów
  • lodów i sorbetów
  • produkcji czekoladek i trufli
  • idealne do czekolady na gorąco
  •  

 
 
 
 
 
 
Wskazówki używania Kakao Extra Brute:
  • Podczas pieczenia ciasteczek -> dodawać wyłączenie przesiane kakao pod koniec mieszania składników
  • Gorąca czekolada -> 1 litr mleka ugotować z 250 g proszku kakaowego, następnie dodać 250 g śmietany (36% tłuszczu mlecznego). Odstawić do dojrzewania na noc. Podgrzać i podawać.
 
 
 
 


 
 
 
Cacao Barry oferuje szeroki wybór wysokiej jakości półproduktów, które mogą być używane jako składniki do wielu różnych zastosowań. Ich skład opiera się na najlepszych ziarnach kakaowca i orzechów, które po przez pieczenie i prażenie nadają produktom Cacao Barry najwyższą jakość.



Dodano 2[zasłonięte]014-01 10:08
W związku ze zmianą firmy kurierskiej od dnia 31.01.2014 przesyłki kurierskie będzie dostarczał kurier POCZTEX.